Niall Horan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Niall Horan

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.9. 1993 - 08:15h
Místo:
Mullingar, County Westmeath
Země:
Věk:
24 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, textař, kytarista

Niall Horan - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (A)
Datum narození a čas (místní čas):
13.9.1993 - 08:15  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.9.1993 - 07:15  
IE, Mullingar, County Westmeath:
53°32' s.š., 7°20' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Niall Horan 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Niall Horan
datum narození 13.9.1993
(zpěvák, textař, kytarista, instagram)

Niall Horan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2015) - Teen Choice Awards 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2014) - One Direction - You & I (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Steal My Girl (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Night Changes (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Midnight Memories (hudební videoklip)
(2014) - Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
(2014) - Band Aid 30 - Do They Know It's Christmas? (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV EMA
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - The BRIT Awards 2014
(2014) - One Direction: The TV Special
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - One Direction: Where We Are - The Concert Film (koncert)
(2013) - One Direction - Story of My Life (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - One Way or Another (Teenage Kicks) (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Kiss You (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Best Song Ever (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - The BRIT Awards 2013
(2013) - MTV se ptá...
(2013) - One Direction 3D: This is Us
(2012) - One Direction - One Thing (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Live While We're Young (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Little Things (hudební videoklip)
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Up All Night: The Live Tour (koncert)
(2012) - Big Time Tour (koncert)
(2011) - X Factor Finalists 2011 ft. JLS, One Direction - Wishing On A Star (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - What Makes You Beautiful (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - Gotta Be You (hudební videoklip)
(2011) - The Project
(2011) - Americký X Factor
(2011) - One Direction: A Year In The Making
(2010) - X Factor Finalists 2010 - Heroes (hudební videoklip)
(2010) - Daybreak
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2005) - The X Factor
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(1999) - Loose Women
(1996) - Access Hollywood
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1991) - E! News
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.9.1993 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Niall Horan 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Niall Horan - zpěvák, textař, kytarista

se narodil 13.9.1993 ve městě Mullingar, County Westmeath
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Niall Horan

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Niall Horan
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
20°30’
12
 
LunaLuna:
Lev
10°55’
11
 
MerkurMerkur:
Váhy
3°04’
1
 
VenušeVenuše:
Lev
19°56’
11
 
MarsMars:
Váhy
20°47’
1
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°34’
1
 
SaturnSaturn:
Vodnář
25°12’
5
R
UranUran:
Kozoroh
18°18’
4
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°27’
4
R
PlutoPluto:
Štír
23°12’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°54’
3
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°05’
7
 
CheirónCheirón:
Panna
1°15’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
22°57’
11
Domy:
Váhy
2°32’
Beran
2°32’
2:
Váhy
26°16’
8:
Beran
26°16’
3:
Štír
26°32’
9:
Býk
26°32’
Kozoroh
3°24’
Rak
3°24’
5:
Vodnář
9°50’
Lev
9°50’
6:
Ryby
9°27’
Panna
9°27’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
17°58’
11
Slun./Luna:
Panna
0°43’
11


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »