Nick Cannon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nick Cannon
(Nicholas Scott Cannon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Diego, Kalifornie
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec, scénárista, zpěvák

Nick Cannon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.10.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nick Cannon 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Nick Cannon
datum narození 8.10.1980
(herec, scénárista, zpěvák, instagram)

Nick Cannon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Aaliyah
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - Chi-Raq
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Drumline 2: A New Beat
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - F#Ck Nick Cannon
(2013) - Deal with It
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2012) - Rags
(2011) - Up All Night (TV seriál)
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The Nightlife
(2010) - Undateable (TV seriál)
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2009) - Snoop Dogg a hosté
(2009) - KR 13
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Trable Denise Richards
(2008) - Zombies: Den-D přichází
(2008) - Ball Don't Lie
(2008) - American Son
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Weapons
(2006) - Amerika má talent
(2006) - Boost Mobile Rockcorps
(2006) - V tom domě straší!
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Hazard
(2006) - Bobby
(2006) - The Adventures of Brer Rabbit
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Nick Cannon Presents Wild 'N Out
(2005) - American Express Jam Sessions (koncert)
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Roll bounce
(2005) - The Beltway
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The Making of 'Love Don't Cost a Thing'
(2004) - Smím prosit?
(2004) - Garfield ve filmu
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Láska nic nestojí
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Rozjeď to!
(2002) - The Nick Cannon Show (TV seriál)
(2002) - Muži v černém 2
(2001) - The Making of 'Jimmy Neutron'
(2000) - Ať to stojí, co to stojí
(1995) - The Universal Story
(1994) - All That
(1981) - Entertainment Tonight

Nick Cannon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Nick Cannon - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Nick Cannon - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1970) Mariah Carey - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1983) Selita Ebanks
(*1985) Rachel Smith
(*1980) Kim Kardashian
(*1981) Meagan Good
(*1984) Eva Marcille
(*1981) Christina Milian
(*1978) Nicole Scherzinger

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.10.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nick Cannon 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nick Cannon - herec, scénárista, zpěvák

se narodil 8.10.1980 ve městě San Diego, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nick Cannon

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Nick Cannon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°21’
 
LunaLuna:
Váhy
8°38’
 
MerkurMerkur:
Štír
10°15’
 
VenušeVenuše:
Panna
4°04’
 
MarsMars:
Štír
27°19’
 
JupiterJupiter:
Panna
26°08’
 
SaturnSaturn:
Váhy
2°06’
 
UranUran:
Štír
23°28’
 
NeptunNeptun:
Střelec
20°16’
 
PlutoPluto:
Váhy
21°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
16°59’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
20°45’
 
CheirónCheirón:
Býk
17°15’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »