Nick Jonas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nick Jonas
(Nicholas Jerry Jonas)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.9. 1992 - 03:39h
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
26 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, skladatel, hudebník, kytarista, bubeník, pianista

Nick Jonas - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
16.9.1992 - 03:39  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.9.1992 - 08:39  
US, Dallas:
32°47' s.š., 96°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nick Jonas 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Nick Jonas
datum narození 16.9.1992
(herec, skladatel, hudebník, kytarista, bubeník, pianista, instagram)

Nick Jonas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Nick Jonas ft. Tove Lo - Close (hudební videoklip)
(2016) - Walter the Farting Dog
(2016) - Goat
(2015) - Sage The Gemini ft. Nick Jonas - Good Thing (hudební videoklip)
(2015) - Nick Jonas - Levels (hudební videoklip)
(2015) - Nick Jonas - Area Code (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - Radio Disney Music Awards 2015
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - Scream Queens (TV seriál)
(2015) - Careful What You Wish For
(2014) - Nick Jonas - Jealous (hudební videoklip)
(2014) - Nick Jonas - Chains (hudební videoklip)
(2014) - 2014 Young Hollywood Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Kingdom (TV seriál)
(2013) - Jonas Brothers - Burnin' Up (hudební videoklip)
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Smash (TV seriál)
(2012) - Married to Jonas (TV seriál)
(2011) - Friends for Change Games
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Submissions Only (TV seriál)
(2010) - Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
(2010) - Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)
(2010) - Camp Rock 2: Velký koncert
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)
(2009) - JONAS (TV seriál)
(2009) - Disney Break Show
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Jonas Brothers: Living the Dream
(2008) - Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů
(2008) - Camp Rock
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Johnny Kapahala: Zpátky na prkně
(2006) - El Hormiguero
(2005) - Dancing with the Stars
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(1973) - Fantástico
Nick Jonas - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1992 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nick Jonas 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nick Jonas - herec, skladatel, hudebník, kytarista, bubeník, pianista

se narodil 16.9.1992 ve městě Dallas, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nick Jonas

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Nick Jonas
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
23°43’
2
 
LunaLuna:
Býk
11°55’
10
 
MerkurMerkur:
Panna
24°46’
2
 
VenušeVenuše:
Váhy
19°14’
3
 
MarsMars:
Rak
2°19’
11
 
JupiterJupiter:
Panna
24°47’
2
 
SaturnSaturn:
Vodnář
12°32’
7
R
UranUran:
Kozoroh
14°03’
6
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°12’
6
R
PlutoPluto:
Štír
20°46’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°04’
5
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°34’
7
 
CheirónCheirón:
Lev
18°23’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
20°05’
5
Domy:
Lev
8°17’
Vodnář
8°17’
2:
Panna
1°16’
8:
Ryby
1°16’
3:
Panna
28°29’
9:
Ryby
28°29’
Štír
0°36’
Býk
0°36’
5:
Střelec
5°14’
Blíženci
5°14’
6:
Kozoroh
8°25’
Rak
8°25’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
10xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
19°27’
11
Slun./Luna:
Rak
17°49’
12


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »