Nick Nolte wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nick Nolte
(Nicholas King Nolte)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.2. 1941 - 10:40h
Místo:
Omaha, Nebraska
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Nick Nolte - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.2.1941 - 10:40  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.2.1941 - 16:40  
US, Omaha:
41°16' s.š., 95°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nick Nolte 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Nick Nolte
datum narození 8.2.1941
(herec, instagram)

Nick Nolte - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - A Magnificent Death from a Shattered Hand
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Return to Sender
(2015) - Noční běžec
(2015) - A Walk in the Woods
(2014) - Noe
(2014) - Gracepoint (TV seriál)
(2014) - Astma
(2013) - The Trials of Cate McCall
(2013) - Parker
(2013) - Hateship Loveship
(2013) - Gangster Squad – Lovci mafie
(2013) - At 2:15
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Pravidla mlčení
(2012) - A puerta fría
(2011) - Warrior
(2011) - Ošetřovatel
(2011) - Luck (TV seriál)
(2011) - Arthur
(2010) - Píseň mého srdce
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2010) - Arcadia Lost
(2008) - Nick Nolte: No Exit
(2008) - Záhady Pittsburghu
(2008) - Tropická bouře
(2008) - Kronika rodu Spiderwicků
(2007) - Chicago 10
(2006) - Buy the Ticket, Take the Ride: Hunter S. Thompson on Film
(2006) - 10 dní před katastrofou
(2006) - Za plotem
(2006) - Pokojný bojovník
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2006) - Off the Black
(2005) - Tam, kde jsem nikdy nebyl
(2004) - Život je peklo
(2004) - Země zaslíbená
(2004) - Hotel Rwanda
(2003) - This So-Called Disaster: Sam Shepard Directs the Late Henry Moss
(2003) - The Making of 'Hulk'
(2003) - Northfork
(2003) - Hulk
(2002) - Tajemství sexu
(2002) - Hodný zloděj
(2001) - The Making of 'Cape Fear'
(2001) - Feast of Death
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 4 - Hawaii
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 3 - Toronto
(2000) - Zlatá číše
(2000) - Trixie
(1999) - Taff
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Snídaně šampionů
(1999) - Milionář
(1998) - Tenká červená linie
(1997) - Záblesk
(1997) - U-Turn
(1997) - Utrpení
(1997) - Hlídač mrtvých
(1996) - Matka noc
(1996) - Boss
(1995) - Jefferson v Paříži
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Princezna
(1994) - Lanaři
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Lék pro Lorenza
(1992) - Hráč
(1991) - Pán přílivu
(1991) - Mys hrůzy
(1990) - Q & A
(1990) - Každý vyhrává
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - Tři uprchlíci
(1989) - Sbohem, králi
(1989) - Povídky z New Yorku
(1987) - Plevel
(1987) - Extrémní předsudek
(1986) - Somrák z Beverly Hills
(1984) - Učitelé
(1984) - Grace Quigley
(1983) - Pod palbou
(1982) - 48 hodin
(1982) - Na plechárně
(1980) - Tlukot srdce
(1979) - North Dallas Forty
(1978) - Psí vojáci
(1977) - The Making of 'The Deep'
(1977) - Hlubina
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1975) - The Runaway Barge
(1975) - Návrat do Macon County
(1975) - Adams of Eagle Lake (TV seriál)
(1974) - Winter Kill
(1974) - Chopper One (TV seriál)
(1974) - Death Sentence
(1974) - The California Kid
(1973) - Toma (TV seriál)
(1973) - Modrá Electra Glide
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1972) - Dirty Little Billy
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
Nick Nolte - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.2.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nick Nolte 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nick Nolte - herec

se narodil 8.2.1941 ve městě Omaha, Nebraska, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nick Nolte

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Nick Nolte
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
19°33’
11
 
LunaLuna:
Rak
7°24’
3
 
MerkurMerkur:
Ryby
7°26’
11
 
VenušeVenuše:
Vodnář
2°13’
10
 
MarsMars:
Střelec
23°38’
8
 
JupiterJupiter:
Býk
8°15’
1
 
SaturnSaturn:
Býk
8°43’
1
 
UranUran:
Býk
22°11’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
27°15’
6
R
PlutoPluto:
Lev
2°50’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°07’
6
R
Černá LunaLilith:
Beran
26°53’
12
 
CheirónCheirón:
Rak
26°57’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
25°18’
6
Domy:
Býk
7°27’
Štír
7°27’
2:
Blíženci
7°48’
8:
Střelec
7°48’
3:
Blíženci
29°55’
9:
Střelec
29°55’
Rak
20°46’
Kozoroh
20°46’
5:
Lev
15°01’
Vodnář
15°01’
6:
Panna
19°01’
Ryby
19°01’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
14°06’
11
Slun./Luna:
Beran
28°28’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel

Velká Británie Peter Fleming
(*1907 - 1971) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »