Nikola Simić wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nikola Simić

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bělehrad
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Nikola Simić - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.5.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nikola Simić 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Nikola Simić
datum narození 18.5.1934
(herečka, instagram)

Nikola Simić - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Tesna koža 5
(2008) - Citulja za Eskobara
(2007) - Kafanica blizu SiS-a (TV seriál)
(2006) - Agencija za SiS (TV seriál)
(2005) - U ordinaciji
(2005) - Ljubav, navika, panika (TV seriál)
(2003) - Jagoda u supermarketu
(2003) - Crni Gruja (TV seriál)
(2002) - Siroti mali hrcki 2010
(2002) - Kazneni prostor (TV seriál)
(2001) - Porodicno blago 2 (TV seriál)
(2001) - Bumerang
(2001) - Beograd-Bar via Peking
(2000) - Tajna porodicnog blaga
(2000) - Susedi
(2000) - Ludje od ludjeg
(1999) - Pozorisni praktikum (TV seriál)
(1999) - Kaktusi i ruze
(1998) - Svirac
(1998) - Porodicno blago (TV seriál)
(1998) - Nikoljdan 1901. godine
(1998) - Lajanje na zvezde
(1998) - Golubovica apoteka
(1998) - Bekstvo
(1997) - Kanal mimo (TV seriál)
(1996) - Gore dole (TV seriál)
(1996) - Dovidjenja u Cikagu
(1996) - Dobro vece, deco (TV seriál)
(1995) - Treca sreca
(1995) - Srecni ljudi 2 (TV seriál)
(1994) - Otvorena vrata (TV seriál)
(1993) - Srecni ljudi (TV seriál)
(1991) - Tesna koža 4
(1991) - Teatar u Srba (TV seriál)
(1991) - Svemirci su krivi za sve
(1991) - Sekula se opet zeni
(1991) - Glava secera
(1990) - Sumnjivo lice
(1990) - Pod zrvnjem
(1989) - Vampiri su medju nama
(1988) - Tesna koža 3
(1988) - Tajna manastirske rakije
(1988) - Sulude godine
(1987) - Vuk Karadzic (TV seriál)
(1987) - Tesna koža 2
(1986) - Smesne i druge price (TV seriál)
(1986) - Majstor i Sampita
(1986) - Druga Zikina dinastija
(1985) - Cao inspektore
(1984) - Ubi ili poljubi (TV seriál)
(1984) - The Secret Diary of Sigmund Freud
(1984) - Ne tako davno (TV seriál)
(1984) - Nema problema
(1984) - Moljac
(1984) - Davitelj protiv davitelja
(1982) - Tesna koža
(1982) - Lola
(1981) - 500 Kada
(1981) - Sedam minus sedam
(1981) - Na rubu pameti
(1981) - Laf u srcu
(1981) - Erogena zona
(1981) - Berlin kaputt
(1980) - Pozoriste u kuci 4 (TV seriál)
(1980) - Nase price (TV seriál)
(1980) - Horký vítr (TV seriál)
(1979) - Sumnjivo lice
(1978) - Pogled u noc
(1978) - Nije nego
(1978) - Misao
(1978) - Cardak ni na nebu ni na zemlji (TV seriál)
(1977) - Pod istragom
(1977) - Hajducka vremena
(1976) - Vlajkova tajna
(1976) - Vise od igre (TV seriál)
(1976) - Ljudi s repom
(1975) - Velebitske saonice ili tri svalera i jedna devojka
(1975) - Prokletinja
(1975) - Hitler iz naseg sokaka
(1975) - Crni petak
(1974) - Laza i Paralaza
(1974) - Cestou proti větru
(1973) - Proslava
(1973) - Kucevlasnik i palikuca
(1973) - Jaro, které přineslo smrt
(1972) - Smeh sa scene: Jugoslovensko dramsko pozoriste
(1972) - Zlocin i kazna
(1972) - Rozenbergovi ne smeju da umru
(1972) - Devojka sa Kosmaja
(1972) - Damon
(1972) - Buba u uhu
(1972) - Amfitrion 38
(1971) - Kapetan iz Kepenika
(1971) - Diplomci (TV seriál)
(1970) - Protekcija
(1970) - Levaci (TV seriál)
(1970) - Farsa o Patlenu
(1969) - Veliki dan
(1969) - Radjanje radnog naroda (TV seriál)
(1969) - Kreitserova sonata
(1969) - Krcma na glavnom drumu
(1969) - Bezimena zvezda
(1968) - TV Bukvar (TV seriál)
(1968) - Příčinu smrti neuvádět
(1968) - Prodajem stara kola
(1968) - Nasi sinovi
(1968) - Jednog dana, jednom covjeku
(1968) - Bekstva
(1967) - Tergovci
(1967) - Sedam Hamleta (TV seriál)
(1967) - Nikad se nezna
(1967) - Koraci kroz magle
(1967) - Buducnost sveta
(1966) - Pre rata
(1966) - Pogled kroz uvo
(1965) - Gorki deo reke
(1961) - Strafta
(1961) - Square of Violence
(1960) - X-25 hlásí
(1959) - Sam
(1957) - V sobotu večer

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.5.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nikola Simić 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nikola Simić - herečka

se narodila 18.5.1934 ve městě Bělehrad
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nikola Simić

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Nikola Simić
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°50’
 
LunaLuna:
Rak
22°40’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
3°16’
 
VenušeVenuše:
Beran
13°14’
 
MarsMars:
Býk
19°04’
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°03’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
27°49’
 
UranUran:
Beran
29°04’
 
NeptunNeptun:
Panna
9°35’
R
PlutoPluto:
Rak
22°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°17’
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°11’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°40’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »