Nita Talbot wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nita Talbot
(Anita Sokol)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
89 let
Povolání:
herečka

Nita Talbot - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.8.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nita Talbot 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Nita Talbot
datum narození 8.8.1930
(herečka, instagram)

Nita Talbot - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Doupě (TV seriál)
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - Bláznovy fejetony (TV seriál)
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1992) - Amityville 1992
(1991) - Mistr loutkář 2
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Oheň Gabrielův (TV seriál)
(1990) - Diggin' Up Business
(1989) - Oklamaný
(1989) - Adam 12 (TV seriál)
(1988) - Take Two
(1988) - Starting from Scratch (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1986) - Šek je na poště
(1985) - Fraternity Vacation
(1985) - Filmový sen
(1984) - You Are the Jury (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1983) - Ta druhá
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Peklo za mřížemi
(1983) - Frightmare: Legenda hororů
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Noční služba
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - The Concrete Jungle
(1980) - Turnover Smith
(1980) - Serial
(1980) - Nobody's Perfect (TV seriál)
(1980) - It's a Living (TV seriál)
(1980) - Island Claws
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Sweet Creek County War
(1979) - Supertrain (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Soap (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - Den kobylek
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1973) - Záhada Mančuského orla
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - What Are Best Friends For?
(1973) - Needles and Pins (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Here We Go Again (TV seriál)
(1973) - Columbo: Zločinný steh
(1972) - Temperatures Rising (TV seriál)
(1972) - Buck a kazatel
(1971) - They Call It Murder
(1971) - The Jimmy Stewart Show (TV seriál)
(1971) - Funny Face (TV seriál)
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - The Movie Murderer
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1969) - The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - The Cool Ones
(1966) - The Monkees (TV seriál)
(1965) - A Very Special Favor
(1965) - The John Forsythe Show (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - That Funny Feeling
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1965) - Girl Happy
(1964) - Valentine's Day (TV seriál)
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - The Danny Kaye Show
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Littlest Hobo (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1962) - Who's Got the Action?
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Ensign O'Toole (TV seriál)
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Tab Hunter Show (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Hot Off the Wire (TV seriál)
(1960) - Dante (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Lawless Years (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Mr. Lucky (TV seriál)
(1959) - Markham (TV seriál)
(1959) - The Man from Blackhawk (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Once Upon a Horse...
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - I Married a Woman
(1957) - This Could Be the Night
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Joe & Mabel (TV seriál)
(1956) - Bundle of Joy
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Star Tonight (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1954) - Inner Sanctum (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Eye Witness (TV seriál)
(1952) - The Hunter (TV seriál)
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)
(1951) - On Dangerous Ground
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1950) - This Side of the Law
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Montana
(1950) - Caged
(1950) - Bright Leaf
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1949) - Nádherný pocit
(1949) - Man Against Crime (TV seriál)
(1949) - Always Leave Them Laughing
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.8.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nita Talbot 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nita Talbot - herečka

se narodila 8.8.1930 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nita Talbot

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Nita Talbot
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°12’
 
LunaLuna:
Vodnář
4°44’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°00’
 
VenušeVenuše:
Panna
28°17’
 
MarsMars:
Blíženci
17°03’
 
JupiterJupiter:
Rak
9°21’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
6°04’
R
UranUran:
Beran
15°14’
R
NeptunNeptun:
Panna
2°37’
 
PlutoPluto:
Rak
19°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°18’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
19°34’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°47’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Česká republika Stanislav Milota
(*1933 - 2019) kameraman, režisér, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »