Nobuo Kaneko wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nobuo Kaneko

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:

Nobuo Kaneko - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.3.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nobuo Kaneko 2018, 2019 - Wikipedie info)

Nobuo Kaneko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Kaseifu ha mita! 9
(1991) - Edo-jo tairan
(1990) - Tobuga Gotoku (TV seriál)
(1989) - 226
(1987) - Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
(1984) - Gojira
(1983) - Namidabashi
(1981) - Rengo kantai
(1980) - Šogun (TV seriál)
(1979) - Trouble man: warauto korosuzo
(1979) - Tooi ashita
(1979) - Sono go no jingi naki tatakai
(1979) - Jigoku
(1978) - Yasei no shômei
(1978) - Dainamaito dondon
(1978) - Ako-Jo danzetsu
(1977) - Nippon no Don: Yabohen
(1976) - Shin joshuu sasori: 701-gô
(1975) - Nihon bôryôku rettô: Keihanshin koroshi no gundan
(1975) - Mamushi to aodaishô
(1975) - Kenkei tai soshiki boryoku
(1975) - Jitsuroku 3 okuen jiken: Jiko seiritsu
(1975) - Bodo shimane keimusho
(1974) - Shin jingi naki tatakai
(1974) - Jingi naki tatakai: Kanketsu-hen
(1974) - Jingi naki tatakai: Chojo sakusen
(1973) - Yakuza tai G-men
(1973) - Sukeban
(1973) - Kyôfu joshikôkô: Bôkô rinchi kyôshitsu
(1973) - Kyôfu joshikôkô: Animaru Dokyosei
(1973) - Jingi naki tatakai: Dairi senso
(1973) - Jingi naki tatakai
(1972) - Onsen suppon geisha
(1972) - Junko intai kinen eiga: Kantô hizakura ikka
(1971) - Zubekô banchô: zange no neuchi mo nai
(1971) - Kantô kyôdai jingi ninkyô
(1970) - Sengo hiwa, hoseki ryakudatsu
(1970) - Onna kumichô
(1970) - Gendai yakuza: Shinjuku no yotamono
(1970) - Ezo yakata no ketto
(1969) - Nihon jokyo-den: kyokaku geisha
(1968) - Sekido o kakeru otoko
(1968) - Kyuketsu dokuro sen
(1968) - Kyôdai jingi gyakuen no sakazuki
(1968) - Heitai gokudo
(1968) - Gokudo
(1968) - Bakuchi-uchi: socho tobaku
(1967) - Nemuri Kyoshiro 9: Burai-Hikae masho no hada
(1966) - Nippon ankokugai
(1966) - Kairyu daikessen
(1966) - Kaerazeru hatoba
(1966) - Hatamoto yakuza
(1966) - Bakuto Shichi-nin
(1965) - Kuroi neko
(1964) - Zatôichi kesshô-tabi
(1964) - Sanpo suru reikyusha
(1964) - Kuroi tsume
(1964) - Červený kapesník
(1964) - Ankokugai odori
(1963) - Yaju no seishun
(1963) - Tantei jimusho 23: Kutabare akuto-domo
(1962) - Sugata naki tsuisekisha
(1962) - Bôkyô no umi
(1962) - Akai tsubomi to shiroi hana
(1961) - Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
(1960) - Yakuza no uta
(1960) - Daisogen no wataridori
(1960) - Aru kyouhaku
(1959) - Warera no jidai
(1959) - Guitar o motta wataridori
(1959) - Arashi o yobu yûjô
(1958) - Yoru no tsuzumi
(1958) - Ginza no sabaku
(1958) - Ashita wa ashita no kaze ga fuku
(1957) - Kyo no inochi
(1957) - Bouřlivák
(1957) - Bakumatsu taiyōden
(1956) - Tange Sazen: Kenun no maki
(1956) - Ryūri no kishi
(1956) - Natsu no arashi
(1956) - Kamisaka Shirô no hanzai
(1956) - Hi no tori
(1956) - Gyakukôsen
(1956) - Aijo
(1955) - Zoku keisatsu nikki
(1955) - Ukigumo
(1955) - Natsume Soseki no Sanshirô
(1955) - Jibun no ana no nakade
(1955) - Hana no yukue
(1955) - Asunaro monogatari
(1955) - Ashita kuru Hito
(1954) - Yama no oto
(1954) - Wakai hitotachi
(1954) - Onna no sono
(1954) - Kakute yume ari
(1954) - Itsuko to sono haha
(1953) - Akasen kichi
(1952) - Žít
(1952) - Yamabiko gakkô
(1952) - Boryoku

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.3.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nobuo Kaneko 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 27.3.1923 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nobuo Kaneko

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Nobuo Kaneko
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
5°48’
 
LunaLuna:
Rak
27°37’
 
MerkurMerkur:
Ryby
23°57’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°28’
 
MarsMars:
Býk
16°29’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°12’
R
SaturnSaturn:
Váhy
17°37’
R
UranUran:
Ryby
14°48’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°37’
R
PlutoPluto:
Rak
9°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
19°48’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°15’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »