Norma Shearer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Norma Shearer
(Edith Norma Shearer)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.8. 1900 - 10:00h
Místo:
Montreal, Québec
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.6.1983 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herečka

Norma Shearer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
10.8.1900 - 10:00  (AST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.8.1900 - 14:00  
CA, Montreal:
45°31' s.š., 73°33' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Norma Shearer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Norma Shearer
datum narození 10.8.1900
(herečka, instagram)

Norma Shearer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Leslie Howard: The Man Who Gave a Damn
(2008) - Thou Shalt Not: Sex, Sin and Censorship in Pre-Code Hollywood
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(2002) - Ten kluk bude točit
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Anniversary
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1942) - We Were Dancing
(1942) - Her Cardboard Lover
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Escape
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - The Women
(1939) - Idiot's Delight
(1938) - Hollywood Goes to Town
(1938) - Another Romance of Celluloid
(1938) - Marie Antoinetta
(1937) - The Romance of Celluloid
(1936) - Romeo a Julie
(1934) - Hollywood on Parade No. B-13
(1934) - Riptide
(1934) - The Barretts of Wimpole Street
(1932) - The Movie Album
(1932) - Strange Interlude
(1932) - Slzy lásky
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - Strangers May Kiss
(1931) - Private Lives
(1931) - The Christmas Party
(1931) - A Free Soul
(1930) - Rozvedená
(1930) - Let Us Be Gay
(1929) - The Last of Mrs. Cheyney
(1929) - Je Mary Duganová vinna?
(1929) - Hollywood Revue
(1929) - Had v ráji
(1928) - Voices Across the Sea
(1928) - The Latest From Paris
(1928) - The Actress
(1928) - A Lady of Chance
(1927) - Starý Heidelberk
(1927) - The Demi-Bride
(1927) - After Midnight
(1926) - Screen Snapshots, Series 6, No. 16
(1926) - Screen Snapshots
(1926) - Upstage
(1926) - Démon cirku
(1926) - Boj o pohlaví
(1925) - 1925 Studio Tour
(1925) - Waking Up the Town
(1925) - A Slave of Fashion
(1925) - Pretty Ladies
(1925) - Lady of the Night
(1925) - Hříšná žena
(1925) - His Secretary
(1925) - Excuse Me
(1924) - Za zdmi civilizace
(1924) - The Trail of the Law
(1924) - The Wolf Man
(1924) - The Snob
(1924) - Ten, jehož políčkují
(1924) - Married Flirts
(1924) - Broken Barriers
(1924) - Broadway After Dark
(1924) - Blue Water
(1923) - The Devil's Partner
(1923) - Pleasure Mad
(1923) - Mladý pán a komorná
(1923) - Man and Wife
(1923) - Lucretia Lombard
(1923) - A Clouded Name
(1922) - The Man Who Paid
(1922) - The Leather Pushers
(1922) - Konec světa
(1922) - Channing of the Northwest
(1922) - The Bootleggers
(1921) - The Sign on the Door
(1920) - Torchy's Millions
(1920) - The Restless Sex
(1920) - The Stealers
(1920) - The Flapper
(1920) - Cesta na východ
Norma Shearer - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.8.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Norma Shearer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Norma Shearer - herečka

se narodila 10.8.1900 ve městě Montreal, Québec, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Norma Shearer

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Norma Shearer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
17°26’
11
 
LunaLuna:
Vodnář
13°06’
5
 
MerkurMerkur:
Lev
3°51’
10
R
VenušeVenuše:
Rak
9°50’
10
 
MarsMars:
Rak
0°21’
9
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°15’
3
 
SaturnSaturn:
Střelec
28°51’
3
R
UranUran:
Střelec
8°28’
3
R
NeptunNeptun:
Blíženci
28°30’
9
 
PlutoPluto:
Blíženci
17°26’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°25’
3
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°09’
12
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°01’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
29°28’
6
Domy:
Váhy
3°48’
Beran
3°48’
2:
Váhy
29°19’
8:
Beran
29°19’
3:
Štír
29°54’
9:
Býk
29°54’
Kozoroh
4°37’
Rak
4°37’
5:
Vodnář
9°02’
Lev
9°02’
6:
Ryby
9°03’
Panna
9°03’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
19°12’
11
Slun./Luna:
Štír
15°16’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »