Norman Chu wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Norman Chu

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, režisér

Norman Chu - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.5.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Norman Chu 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Norman Chu
datum narození 6.5.1955
(herec, režisér, instagram)

Norman Chu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Cai Li Fo Quan
(2010) - Domov snů
(2008) - Jin ping mei
(2003) - Shui yue dong tian (TV seriál)
(2002) - Yee do hung gaan
(1998) - Shen diao xia lu (TV seriál)
(1994) - '94 du bi dao zhi qing
(1994) - Yong Chun
(1994) - Xin tian long ba bu zhi tian shan tong lao
(1993) - Xin xian hao shen zhen
(1993) - Xiao xia Chu Liu Xiang
(1993) - Fan dou ma liu
(1992) - Král zlodějů
(1992) - Chi qing kuai xu
(1992) - Bai mei gui
(1991) - Mořský vlci
(1991) - He ri jun zai lai
(1990) - Yi yao O.K.
(1990) - Lao hu chu geng II
(1989) - Ying xiong zhong ying xiong
(1989) - Xie luo ji
(1989) - Chong tian xiao zi
(1989) - Cheng shi pan guan
(1988) - Qun long duo bao
(1988) - Long zhi jia zu
(1988) - Ling huan xiao jie
(1988) - Lie xue feng yun
(1988) - Lo foo chut gang
(1988) - City War
(1987) - Ninja Vs. Ninja
(1987) - Jin yan zi
(1987) - Gong woo lung foo moon
(1986) - Šťastné hvězdy v akci
(1986) - Ha lin hang dong
(1985) - Two Jolly Cops
(1985) - Leng xie tu fu
(1985) - Jian dong xiao xiong
(1985) - Hua xin hong xing
(1984) - Bu yi shen xiang
(1983) - Zhong gui
(1983) - Tian can bian
(1983) - Smrtící souboj
(1983) - Qing gong qi shi lu
(1983) - Chu Liu Xiang da jie ju
(1983) - Huo pin you jian qu
(1983) - Fei xiang guo he
(1982) - Yang gui
(1982) - Bo sha
(1981) - Wu ting
(1981) - Fei dao you jian fei dao
(1981) - Bing bing zei zei
(1980) - Zei zang
(1980) - Yong zheng yu nian geng yao
(1980) - Meč Osudu
(1980) - Di yu wu men
(1980) - Ban ye xiao zi
(1979) - Yuan yue wan dao
(1979) - Mistr Shaolinu
(1979) - Chong
(1979) - Fung gip
(1978) - 36 komnat Šaolinu
(1978) - Yi tian tu long ji
(1978) - Xue fu rong
(1978) - Xiu hua da dao
(1978) - Tang lang
(1978) - Phu san Jahn sen shun
(1978) - Legenda o netopýru
(1978) - Hrdinové z východu
(1978) - Gui ma gong fu
(1978) - Duch meče
(1977) - Xing xing wang
(1977) - Chu liu xiang
(1975) - Létající gilotina
(1975) - Di shi da lao

Norman Chu - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - Chong

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.5.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Norman Chu 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Norman Chu - herec, režisér

se narodil 6.5.1955 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Norman Chu

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Norman Chu
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
15°11’
 
LunaLuna:
Štír
10°30’
 
MerkurMerkur:
Býk
29°54’
 
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
 
MarsMars:
Blíženci
17°07’
 
JupiterJupiter:
Rak
23°38’
 
SaturnSaturn:
Štír
18°05’
R
UranUran:
Rak
24°07’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
R
PlutoPluto:
Lev
24°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »