Oldřich Nový wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Nový

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, skladatel, dramaturg

Oldřich Nový - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.8.1899 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oldřich Nový 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Oldřich Nový
datum narození 7.8.1899
(herec, režisér, zpěvák, skladatel, dramaturg, instagram)

Oldřich Nový - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zkáza krásou
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(2011) - Tmář a jeho rod aneb Slzavé údolí pyramid
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1994) - Trnka z Čech (TV seriál)
(1978) - Magistři smíchu
(1975) - Ženitba
(1973) - Jak se dělá Radiojournal
(1971) - Taková normální rodinka (TV seriál)
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1969) - Grandsupertingltangl
(1969) - Světáci
(1966) - Tempo první lásky
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Alibi na vodě
(1964) - FRI - FI - PI
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Věštec
(1963) - Existuje vlastně Mr. Johns?
(1962) - Dva z onoho světa
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - II. celostátní spartakiáda 1960
(1960) - II. celostátní spartakiáda II - Mládí a krása
(1960) - Bílá spona
(1958) - Oldřich Nový
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1956) - Zlatý pavouk
(1955) - Nechte to na mně
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Hudba z Marsu
(1952) - Slovo dělá ženu
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1947) - Parohy
(1945) - Jenom krok
(1944) - Sobota
(1944) - Paklíč
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Život je krásný
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Baron Prášil
(1939) - Zajatý hlas
(1939) - Kristian
(1939) - Eva tropí hlouposti
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Dědečkem proti své vůli
(1938) - Třetí zvonění
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Uličnice
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Na tý louce zelený
(1934) - Rozpustilá noc
(1922) - Neznámá kráska

Oldřich Nový - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.8.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oldřich Nový 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oldřich Nový - herec, režisér, zpěvák, skladatel, dramaturg

se narodil 7.8.1899 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oldřich Nový

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Oldřich Nový
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
14°43’
 
LunaLuna:
Lev
25°41’
 
MerkurMerkur:
Panna
3°32’
R
VenušeVenuše:
Lev
3°53’
 
MarsMars:
Váhy
0°57’
 
JupiterJupiter:
Štír
2°42’
 
SaturnSaturn:
Střelec
17°13’
R
UranUran:
Střelec
4°00’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
26°15’
 
PlutoPluto:
Blíženci
16°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°55’
R
Černá LunaLilith:
Lev
17°57’
 
CheirónCheirón:
Střelec
6°49’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Česká republika Stanislav Milota
(*1933 - 2019) kameraman, režisér, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »