Oldřich Velen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Velen
(Oldrich Volek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tuřany
Země:
Věk:
† 91 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Oldřich Velen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.9.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oldřich Velen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Oldřich Velen
datum narození 15.9.1921
(herec, instagram)

Oldřich Velen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Školní výlet
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2001) - Ta třetí
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Jezerní královna
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1994) - Řád
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1988) - Agras 01
(1987) - Sedmé nebe
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Morytát o velké poštovní loupeži
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Havárie
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rumburak
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Kariéra
(1983) - Propast
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Katapult
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Třetí princ
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Karlův most
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1981) - Pytláci
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Kaňka do pohádky
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Útěky domů
(1980) - Signum laudis
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Tchán
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Na koho to slovo padne...
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Indiáni z Větrova
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Stopař
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hrozba
(1978) - Hejkal
(1978) - Čistá řeka
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Pasiáns
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - O třech vandrovnících
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Poštovský panáček
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Kdo je kdo
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Tím hůř, když padnou
(1972) - Svatba bez prstýnku
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Rodeo
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Lekce
(1971) - Klíč
(1971) - Hry lásky šálivé
(1971) - Dobrodružství na Labi
(1971) - Černý vlk
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - O statečném Petrovi
(1970) - Na kometě
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Kateřina a její děti
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Po stopách krve
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Panenství a kriminál
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Třináctá komnata
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Objížďka
(1968) - Král Ubu (divadelní záznam)
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Červená kůlna
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1967) - Klec pro dva
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Happy end
(1967) - Čtyři v kruhu
(1967) - Automat na přání
(1966) - Vrah skrývá tvář
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Dýmky
(1966) - Dva tygři
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Třicet jedna ve stínu

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.9.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oldřich Velen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oldřich Velen - herec

se narodil 15.9.1921 ve městě Tuřany
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oldřich Velen

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Oldřich Velen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
22°05’
 
LunaLuna:
Ryby
2°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°09’
 
VenušeVenuše:
Lev
17°11’
 
MarsMars:
Lev
27°29’
 
JupiterJupiter:
Panna
27°44’
 
SaturnSaturn:
Panna
27°15’
 
UranUran:
Ryby
7°04’
R
NeptunNeptun:
Lev
14°53’
 
PlutoPluto:
Rak
9°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
19°21’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°34’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »