Ole Ernst wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ole Ernst

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kodaň
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ole Ernst - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ole Ernst 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ole Ernst
datum narození 16.5.1940
(herec, instagram)

Ole Ernst - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Barbar Ronal
(2011) - Most (TV seriál)
(2010) - Tour de Force
(2007) - Zločin (TV seriál)
(2005) - Brutal Incasso
(2004) - Vymahači
(2003) - Ukrást Rembrandta
(2002) - Okay
(2001) - Hrabě Axel
(2000) - Rejseholdet (TV seriál)
(2000) - The Hayflick Limit
(1999) - Besat
(1998) - Olsen-bandens sidste stik
(1998) - Albert
(1997) - Orlí oko
(1996) - En fri mand
(1996) - Den attende
(1996) - Bryggeren (TV seriál)
(1995) - Hører du ikke hva jeg sier!
(1994) - Fangerne på fortet
(1993) - Telegrafista
(1993) - Sort høst
(1992) - Mørklægning (TV seriál)
(1990) - Banana - Busters
(1989) - Lykken er en underlig fisk
(1988) - Ved vejen
(1988) - Mord i Paradis
(1987) - Peter von Scholten
(1987) - Epidemie
(1986) - Vražda v temnotě
(1986) - Take It Easy
(1986) - Dívčí kapela
(1985) - Elise
(1985) - Den kroniske uskyld
(1984) - Samson a Sally
(1984) - Rainfox
(1984) - Min farmors hus
(1984) - Chlapec, který zmizel
(1983) - Der er et yndigt land
(1982) - Pengene eller livet
(1981) - Slingrevalsen
(1981) - Olsen-bandens flugt over plankeværket
(1981) - Olsen-banden over alle bjerge
(1981) - Har du set Alice?
(1980) - Undskyld vi er her
(1980) - Arme, syndige menneske
(1979) - Rend mig i traditionerne
(1979) - Olsen-banden overgiver sig aldrig
(1978) - Olsen-banden går i krig
(1978) - Lille spejl
(1978) - Fængslende feriedage
(1977) - Terror
(1977) - Måske ku' vi
(1977) - Hærværk
(1976) - Olsen-banden ser rødt
(1976) - Den korte sommer
(1976) - Blind makker
(1975) - Per
(1975) - Olsen-banden på sporet
(1975) - Kun sandheden
(1975) - Bejleren - en jydsk røverhistorie
(1974) - Olsen-bandens sidste bedrifter
(1973) - Privatlivets fred
(1973) - Flugten
(1973) - Don Juan
(1972) - Stoppested
(1972) - Sejle op ad åen
(1972) - Foerste kreds, Den
(1971) - Morfar i parken
(1971) - Det er nat med fru Knudsen
(1971) - Alt hvad jeg ejer, får jeg igen
(1970) - Vinderen
(1970) - Småborgerbryllup
(1970) - Fange med eskorte
(1970) - Efteraber
(1968) - Stormvarsel
(1967) - Onkel Joakims hemmelighed
(1967) - Min søsters børn på bryllupsrejse

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ole Ernst 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ole Ernst - herec

se narodil 16.5.1940 ve městě Kodaň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ole Ernst

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Ole Ernst
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°27’
 
LunaLuna:
Panna
17°00’
 
MerkurMerkur:
Býk
19°01’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°43’
 
MarsMars:
Blíženci
29°16’
 
JupiterJupiter:
Býk
0°02’
 
SaturnSaturn:
Býk
7°07’
 
UranUran:
Býk
22°12’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°48’
R
PlutoPluto:
Lev
0°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
18°19’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°10’
 
CheirónCheirón:
Rak
16°32’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
9xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »