Oleg Tabakov wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oleg Tabakov
(Oleg Pavlovich Tabakov)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratov
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Oleg Tabakov - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.8.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oleg Tabakov 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Oleg Tabakov
datum narození 17.8.1935
(herec, instagram)

Oleg Tabakov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kuchňa v Pariže
(2013) - Vozvraščenije Buratino
(2012) - Vechnoye vozvrashcheniye
(2012) - Tot ješčjo Karloson!
(2012) - Poklonnica
(2009) - Melodija dlja šarmanki
(2007) - Ilja Muromec i Solověj Razbojnik
(2006) - Rokonok
(2006) - Andersen. Žizň bez ljubvi
(2005) - Státní rada
(2005) - Jesenin (TV seriál)
(2001) - Podari mně lunnyj svět
(2001) - Na miskách vah
(2000) - Prezident i jego vnučka
(2000) - Čto skazal pokojnik (TV seriál)
(1997) - Tři příběhy
(1997) - Sirota kazanskaja
(1996) - Dvadcať minut s angelom
(1996) - Bělyje ďuny
(1995) - Širli-Myrli
(1995) - Moskovskije kanikuly
(1993) - Choču v Ameriku
(1992) - Stalin
(1991) - Uvnitř kruhu
(1990) - Šapka
(1990) - Ruské impérium: Začátek 1.
(1989) - Šag
(1989) - Serdce ně kameň
(1989) - Ono
(1989) - Ljubov s privilegijami
(1989) - Iskusstvo žiť v Oděsse
(1988) - Raz, dva, gore - ně běda!
(1988) - Dorogoje udovolstvije
(1987) - Oči černé
(1987) - Muž z bulváru Kapucínů
(1986) - Put k sebe (TV seriál)
(1986) - Putěšestvije gospodina Perrišona
(1986) - Dopolnitělnoje vremja
(1985) - Mimo určený cíl
(1985) - Gorod něvěst
(1985) - Až naprší a uschne...
(1984) - Zima v Prostokvašino
(1984) - Vremja i semja Konvej
(1984) - Volk i těljonok
(1984) - Kukačka v temném lese
(1984) - Jesli možeš, prosti...
(1984) - Čužaja žena i muž pod krovaťu
(1984) - Aplaus, aplaus...
(1983) - Poceluj
(1983) - Ogljanis
(1983) - Nashledanou, Mary Poppins
(1983) - Gdě-to v gubernskom sadu
(1983) - Ali Baba i sorok razbojnikov
(1982) - Pěčniki
(1982) - Lety ve snu a ve skutečnosti
(1982) - Esop
(1981) - Vakansija
(1981) - Trampoty s láskou
(1981) - Nězvanyj drug
(1981) - Jožik + Čerepacha
(1980) - Kanikuly v Prostokvašino
(1979) - Oblomov
(1979) - Moskva slzám nevěří
(1979) - Ach, voděvil, voděvil...
(1978) - Troje iz Prostokvašino
(1978) - Nakanuně premiery
(1978) - Krasavec-mužčina
(1978) - Choristka
(1978) - Dvenadcataja noč (divadelní záznam)
(1978) - D'Artanjan i tri mushketjora
(1977) - 12 stuljev (TV seriál)
(1977) - Transsibiřský expres
(1977) - Samotář
(1977) - Otevřená kniha (TV seriál)
(1977) - Nedokončená skladba
(1977) - Iz zapisok Lopakhina
(1977) - Bobik v gosťach u Barbosa
(1976) - Rozygryš
(1976) - Jak car Petr ženil mouřenína
(1976) - Ivan Fjodorovič Šponka i jego ťotuška
(1975) - Meňjaju sobaku na parovoz
(1975) - Mark Tven protiv
(1975) - Kaštanka
(1974) - Lev Guryč Siničkin
(1973) - Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)
(1973) - Kupujeme chatu
(1972) - Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
(1972) - Die Ballade von der Geige
(1971) - Dostojanije respubliki
(1970) - Záhada železných dveří
(1970) - Slučaj s Poluninym
(1970) - Serdce Rossii
(1970) - Pjos, smetana i truba
(1969) - Sviť, sviť, má hvězdo
(1969) - Korol-oleň
(1967) - Vojna a mír IV: Pierre Bezuchov
(1967) - Vojna a mír
(1967) - Štrichi k portretu (TV seriál)
(1966) - Vystrel
(1966) - Vojna a mír II: Nataša Rostovová
(1965) - Vojna a mír I: Andrej Bolkonskij
(1965) - Stroitsja most
(1964) - Živí a mrtví
(1962) - Zelené mládí
(1961) - Čisté nebe
(1960) - Rušný den
(1960) - Lidé na mostě
(1960) - Ispytatělnyj srok
(1959) - Nakanune
(1958) - Dělo 'Pjostrych'
(1956) - Saša vstupajet v žizň

Oleg Tabakov - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.8.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oleg Tabakov 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oleg Tabakov - herec

se narodil 17.8.1935 ve městě Saratov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oleg Tabakov

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Oleg Tabakov
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
23°38’
 
LunaLuna:
Beran
5°38’
 
MerkurMerkur:
Panna
1°13’
 
VenušeVenuše:
Panna
22°45’
 
MarsMars:
Štír
10°46’
 
JupiterJupiter:
Štír
15°22’
 
SaturnSaturn:
Ryby
7°51’
R
UranUran:
Býk
5°30’
R
NeptunNeptun:
Panna
13°32’
 
PlutoPluto:
Rak
26°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°09’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°48’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
15°30’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »