Oľga Šalagová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oľga Šalagová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herečka

Oľga Šalagová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oľga Šalagová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Oľga Šalagová
datum narození v roce *1944
(herečka, instagram)

Oľga Šalagová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV seriál)
(2014) - Ochrancovia (TV seriál)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2010) - Aféry (TV seriál)
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1991) - Trpký voz nádeje
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Nastúpiť na svoj vlak
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Domáce strašidlá
(1988) - Tri priadky
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Predohra
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Milovaný Célimar
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Medulienka
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Čierny slnovrat
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Učiteľka
(1982) - Plač pre syna
(1982) - Maťo a princezná Uliana
(1982) - Guľôčky
(1982) - Čudák Zerbino
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Malé zlaté slnko
(1980) - Najstarší zo všetkých vrabcov
(1980) - Druhovia
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Rosný bod
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Oco, mama a ja (TV seriál)
(1979) - Mandarínka a Sokrates
(1979) - Kamarátky
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Rodinný dom
(1978) - Portrét chlapce
(1978) - Nech žije deduško (TV seriál)
(1978) - Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta
(1978) - Klebetnice
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1977) - Volám sa Tina
(1977) - Popleta
(1977) - Koncert bez ruží
(1976) - Tereza
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Hurá na letný byt
(1975) - Horúčka
(1975) - Čokoládový hrdina
(1975) - Ako spievajú sláviky
(1974) - Oslava
(1974) - Cesta ženy
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Hodina modrých slonů
(1970) - Rekviem za rytierov
(1969) - Nevesta
(1968) - Maroško
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Volanie démonov
(1967) - Cézar a detektívi
(1966) - Viecha dobrej nálady
(1966) - Tango pre medveďa
(1966) - Panna zázračnica
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1962) - Slunce v síti

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oľga Šalagová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oľga Šalagová - herečka

se narodila v roce *1944 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oľga Šalagová

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Oľga Šalagová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
12°45’
 
LunaLuna:
Štír
2°51’
 
MerkurMerkur:
Býk
18°50’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
6°18’
 
MarsMars:
Lev
6°54’
 
JupiterJupiter:
Lev
20°47’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
27°49’
 
UranUran:
Blíženci
9°09’
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°29’
R
PlutoPluto:
Lev
6°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°00’
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°44’
 
CheirónCheirón:
Panna
10°01’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »