Oľga Vronská wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oľga Vronská

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Levoča
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Oľga Vronská - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.12.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oľga Vronská 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Oľga Vronská
datum narození 13.12.1920
(herečka, instagram)

Oľga Vronská - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Zabijačka
(1998) - Rivers of Babylon
(1997) - Orbis Pictus
(1996) - Normálny cvok
(1995) - Mikuláš Mráz
(1994) - Pod vŕbou
(1994) - Národný hriešnik
(1992) - Všechno co mám rád
(1991) - Garsónka
(1989) - Reverend
(1988) - Marhuľový lekvár
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1988) - Ale, choď!
(1987) - Dribling
(1986) - O siedmich rokoch
(1985) - Tichá radosť
(1985) - Návrat
(1984) - Drevená krava
(1984) - Dom pod morušou
(1984) - Decko v dome
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Štvrtý rozmer
(1983) - Maťo Šidlo Mátožidlo (TV seriál)
(1983) - Do pivnice
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Živý sen
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Veľké šťastie
(1982) - Špiónka v galérii
(1982) - Posledný svojho rodu
(1982) - Pásla kone na betóne
(1982) - Chuť vody
(1981) - Stena
(1981) - Starý včelár
(1981) - Bičianka z doliny
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Človek nikdy nevie
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Zlaté časy
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Horúci dych
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Krátký život
(1976) - Desať percent nádeje
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Milionár
(1973) - Čierne ovce
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Človek na moste
(1971) - Žiarlivé ženy
(1968) - Zbehovia a pútnici
(1968) - Úsmev Mony Lízy
(1963) - Tvár v okne
(1960) - Skalní v ofsajde
(1959) - Muž, ktorý sa nevrátil
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1956) - Čisté ruky
(1956) - Čert nespí
(1949) - Katka

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oľga Vronská 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oľga Vronská - herečka

se narodila 13.12.1920 ve městě Levoča
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oľga Vronská

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Oľga Vronská
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°12’
 
LunaLuna:
Kozoroh
24°44’
 
MerkurMerkur:
Střelec
3°11’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
1°12’
 
MarsMars:
Vodnář
12°17’
 
JupiterJupiter:
Panna
18°11’
 
SaturnSaturn:
Panna
24°21’
 
UranUran:
Ryby
2°11’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°33’
R
PlutoPluto:
Rak
8°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°58’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°58’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »