Oliver Hardy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oliver Hardy
(Oliver Norvell Hardy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.1. 1892 - 09:02h
Místo:
Harlem, Georgie
Země:
Věk:
† 65 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
7.8.1957 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Oliver Hardy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
18.1.1892 - 09:02  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.1.1892 - 14:02  
US, Harlem:
33°45' s.š., 84°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oliver Hardy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Oliver Hardy
datum narození 18.1.1892
(herec, instagram)

Oliver Hardy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Stan and Ollie
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(1994) - The Our Gang Story
(1992) - A Tribute to the Boys: Laurel & Hardy
(1986) - Classic Comedy Teams
(1986) - The Laurel and Hardy Show (TV seriál)
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1967) - The Best of Laurel and Hardy
(1965) - Laurel a Hardy
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - Dny vzrušení a smíchu
(1955) - This Is Music Hall
(1952) - Screen Snapshots: Memories of Famous Hollywood Comedians
(1951) - Laurel a Hardy zdědili ostrov
(1951) - Ça c'est du cinéma
(1950) - Pocta hvězdě
(1950) - Cesta k úspěchu
(1949) - The Fighting Kentuckian
(1945) - Toreadoři
(1944) - Velký třesk
(1944) - Nothing But Trouble
(1943) - Strom ve zkumavce
(1943) - Zmatkáři
(1943) - Taneční mistři
(1943) - Air Raid Wardens
(1942) - Čáry máry nebožtík
(1941) - Kanóni
(1940) - Laurel a Hardy studují
(1940) - Laurel a Hardy na moři
(1939) - Zenobia
(1939) - Laurel a Hardy v cizinecké legii
(1938) - Swiss Miss
(1938) - Hollywood Handicap
(1938) - Dubové palice
(1937) - The Candid Camera Story (Very Candid) of the Metro-Goldwyn-Mayer Pictures 1937 Convention
(1937) - That's That
(1937) - Pick a Star
(1937) - Na divokém západě
(1936) - The Bohemian Girl
(1936) - Our Relations
(1936) - On the Wrong Trek
(1935) - Zachránci rodinného krbu
(1935) - Tit for Tat
(1935) - Thicker Than Water
(1935) - Bonnie Scotland
(1934) - Them Thar Hills
(1934) - Oliver the Eighth
(1934) - Na útěku
(1934) - The Live Ghost
(1934) - Laurel a Hardy - Pochod dřevěných vojáků
(1934) - Hollywood Party
(1933) - Wild Poses
(1933) - Twice Two
(1933) - The Midnight Patrol
(1933) - Me and My Pal
(1933) - Jedeme na Honolulu
(1933) - Dva popletové
(1933) - Dirty Work
(1933) - Ďáblův bratr - Laurel a Hardy
(1932) - Zwei Ritter ohne Furcht und Tadel
(1932) - V nemocnici
(1932) - Towed in a Hole
(1932) - Their First Mistake
(1932) - The Chimp
(1932) - Pack Up Your Troubles
(1932) - The Music Box
(1932) - Laurel a Hardy obětmi prohibice
(1932) - Choo-Choo!
(1932) - Helpmates
(1932) - Any Old Port!
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - Sous les verrous
(1931) - Presidiarios, Los
(1931) - Politiquerías
(1931) - Pardon Us
(1931) - On the Loose
(1931) - One Good Turn
(1931) - Muraglie
(1931) - Laurel a Hardy se žení
(1931) - Laughing Gravy
(1931) - Chickens Come Home
(1931) - Hinter Schloss und Riegel
(1931) - Come Clean
(1931) - Les Carottiers
(1931) - Calaveras, Los
(1931) - Be Big!
(1931) - Beau Hunks
(1930) - La Vida nocturna
(1930) - Une nuit extravagante
(1930) - Tiembla y Titubea
(1930) - The Rogue Song
(1930) - The Laurel-Hardy Murder Case
(1930) - Der Spuk um Mitternacht
(1930) - Spratci
(1930) - Radiomanía
(1930) - Noche de duendes
(1930) - Night Owls
(1930) - Ladrones
(1930) - Hog Wild
(1930) - Feu mon oncle
(1930) - Blotto
(1930) - Below Zero
(1930) - Another Fine Mess
(1929) - Wrong Again
(1929) - Unaccustomed As We Are
(1929) - To je má žena
(1929) - They Go Boom!
(1929) - Perfect Day
(1929) - Není princ jako princ
(1929) - Men O'War
(1929) - Liberty
(1929) - The Hoose - Gow
(1929) - Hollywood Revue
(1929) - Dobrodružství ve spacím voze
(1929) - Big Business
(1929) - Bacon Grabbers
(1929) - Angora Love
(1928) - Zpropadení muzikanti
(1928) - We Faw Down
(1928) - Two Tars
(1928) - Their Purple Moment
(1928) - Should Married Men Go Home?
(1928) - Leave 'Em Laughing
(1928) - Habeas Corpus
(1928) - Galloping Ghosts
(1928) - From Soup to Nuts
(1928) - Flying Elephants
(1928) - The Finishing Touch
(1928) - Early to Bed
(1928) - Barnum & Ringling, Inc.
(1927) - With Love and Hisses
(1927) - Why Girls Say No
(1927) - Why Girls Love Sailors
(1927) - Two-Time Mama
(1927) - Šlehačková revoluce
(1927) - Sugar Daddies
(1927) - Slipping Wives
(1927) - Should Men Walk Home?
(1927) - The Second 100 Years
(1927) - Sailors Beware
(1927) - Putting Pants on Philip
(1927) - Now I'll Tell One
(1927) - No Man's Law
(1927) - Love 'Em and Weep
(1927) - Love 'Em and Feed 'Em
(1927) - The Honorable Mr. Buggs
(1927) - Hats Off
(1927) - Fluttering Hearts
(1927) - Duck Soup
(1927) - Do Detectives Think?
(1927) - Crazy to Act
(1927) - Call of the Cuckoo
(1927) - Baby Brother
(1926) - Šílenství
(1926) - Stop, Look and Listen
(1926) - Say It with Babies
(1926) - Romeo a Julie
(1926) - The Nickel-Hopper
(1926) - Není kuchař jako kuchař
(1926) - Madame Mystery
(1926) - Long Fliv the King
(1926) - Když šla teta kolem
(1926) - The Gentle Cyclone
(1926) - Forty-five Minutes from Hollywood
(1926) - The Cow's Kimona
(1926) - Be Your Age
(1926) - Běsnící blechy
(1926) - A Bankrupt Honeymoon
(1925) - The Wizard of Oz
(1925) - Wild Papa
(1925) - They All Fall
(1925) - The Perfect Clown
(1925) - Tapetáři
(1925) - Rivals
(1925) - Neptune's Stepdaughter
(1925) - Námořníci na ženění?
(1925) - Laughing Ladies
(1925) - The Joke's On You
(1925) - Jdem na to
(1925) - Isn't Life Terrible
(1925) - Is Marriage the Bunk?
(1925) - Hey, Taxi!
(1925) - Fiddlin' Around
(1925) - The Butterfly Man
(1925) - Ano, ano, Nanette
(1924) - Trouble Brewing
(1924) - Rychlej Kid
(1924) - Roaring Lions at Home
(1924) - The Perfect Lady
(1924) - Her Boy Friend
(1924) - The Girl in the Limousine
(1923) - No Wedding Bells
(1923) - The Midnight Cabaret
(1923) - Lightning Love
(1923) - Horseshoes
(1923) - The Gown Shop
(1923) - The Barnyard

Oliver Hardy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.1.1892 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oliver Hardy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oliver Hardy - herec

se narodil 18.1.1892 ve městě Harlem, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oliver Hardy

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Oliver Hardy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°59’
12
 
LunaLuna:
Panna
19°14’
7
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°48’
11
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°32’
1
 
MarsMars:
Štír
26°04’
9
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°42’
1
 
SaturnSaturn:
Váhy
0°04’
7
R
UranUran:
Štír
5°51’
8
 
NeptunNeptun:
Blíženci
6°28’
4
R
PlutoPluto:
Blíženci
7°03’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°57’
3
R
Černá LunaLilith:
Váhy
10°55’
8
 
CheirónCheirón:
Lev
16°26’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
12°33’
8
Domy:
Vodnář
21°18’
Lev
21°18’
2:
Beran
4°49’
8:
Váhy
4°49’
3:
Býk
9°18’
9:
Štír
9°18’
Blíženci
5°29’
Střelec
5°29’
5:
Blíženci
28°07’
Střelec
28°07’
6:
Rak
21°32’
Kozoroh
21°32’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
13°23’
11
Slun./Luna:
Štír
23°37’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »