Oliver Reed wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oliver Reed
(Robert Oliver Reed)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.2. 1938 - 01:00h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
† 61 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.5.1999 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Oliver Reed - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (C)
Datum narození a čas (místní čas):
13.2.1938 - 01:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.2.1938 - 01:00  
GB, Londýn:
51°25' s.š., 0°13' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oliver Reed 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Oliver Reed
datum narození 13.2.1938
(herec, instagram)

Oliver Reed - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Strength and Honor: Creating the World of 'Gladiator'
(2000) - Orpheus & Eurydice
(2000) - Gladiátor
(1998) - Parting Shots
(1998) - Marco Polo
(1998) - Biblické příběhy: Jeremiáš
(1996) - Die Tunnelgangster von Berlin
(1996) - The Bruce
(1995) - Superbrain
(1995) - Smích ze záhrobí
(1995) - Russian Roulette - Moscow 95
(1995) - Luise knackt den Jackpot
(1995) - Comic Relief
(1993) - Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
(1992) - Ruka: Vraždící úd
(1992) - Panama zucchero
(1991) - Prisoner of Honor
(1991) - Jáma a kyvadlo
(1990) - The World of Hammer (TV seriál)
(1990) - Ostrov pokladů
(1990) - Nájemný vrah
(1990) - Fantom v Monte Carlu
(1990) - Blind Justice
(1989) - Zánik domu Usherů
(1989) - The Revenger
(1989) - Návrat tří mušketýrů
(1989) - Master of Dragonard Hill
(1989) - Dáma a lupič
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Pobřeží kostlivců
(1988) - Dobrodružství Barona Prášila
(1988) - Captive Rage
(1987) - Zabíjet znamená přežít
(1987) - Sto ran bičem
(1987) - The Misfit Brigade
(1987) - Gor
(1986) - Trosečník
(1986) - Captive
(1985) - Kryštof Kolumbus (TV seriál)
(1985) - Black Arrow
(1983) - Spasms
(1983) - Podraz II
(1983) - Masquerade
(1983) - Fanny Hill
(1983) - Dva podobní
(1983) - Al-mas' Ala Al-Kubra
(1981) - Lion of the Desert
(1981) - Jed
(1981) - Condorman
(1980) - Dr. Heckyl and Mr. Hype
(1979) - A Touch of the Sun
(1979) - Mláďata
(1979) - The Class of Miss MacMichael
(1978) - Tomorrow Never Comes
(1978) - Hluboký spánek
(1977) - Circus of the Stars #2
(1977) - The Ransom
(1977) - Princ a chuďas
(1976) - Velký skaut a holka
(1976) - The Sell Out
(1976) - Burnt Offerings
(1975) - Tommy
(1975) - Royal Flash
(1975) - Lisztomania
(1974) - Tři mušketýři 2
(1974) - Mahler
(1974) - Až tam nezbyl žádný
(1973) - Tři mušketýři
(1973) - Revolver
(1973) - Mordi e fuggi
(1973) - Days of Fury
(1973) - Blue Blood
(1972) - Z.P.G.
(1972) - Trojnásobná ozvěna
(1972) - Sitting Target
(1971) - Lov
(1971) - Ďáblové
(1970) - Take a Girl Like You
(1970) - The Lady in the Car with Glasses and a Gun
(1969) - Zamilované ženy
(1969) - Hannibal
(1969) - The Assassination Bureau
(1968) - Oliver!
(1967) - The Shuttered Room
(1967) - Nikdy nezapomenu jeho jméno
(1967) - The Jokers
(1967) - Dante's Inferno
(1966) - Zálesák
(1965) - Always on Sunday
(1965) - The Party's Over
(1965) - Monitor: The Debussy Film
(1965) - The Brigand of Kandahar
(1964) - The System
(1964) - R3 (TV seriál)
(1964) - It's Dark Outside (TV seriál)
(1963) - The Scarlet Blade
(1963) - Proklatci
(1963) - Paranoiac
(1962) - The Pirates of Blood River
(1962) - Captain Clegg
(1961) - The Rebel
(1961) - No Love for Johnnie
(1961) - His and Hers
(1961) - The Curse of the Werewolf
(1960) - The Two Faces of Dr. Jekyll
(1960) - Sword of Sherwood Forest
(1960) - Liga gentlemanů
(1960) - Life Is a Circus
(1960) - Hněvivé ticho
(1960) - Buldočí plémě
(1960) - Beat Girl
(1959) - Nahoře a dole
(1959) - Kapitánův stůl
(1958) - Monitor (TV seriál)
(1958) - The Square Peg
(1958) - Hello London
(1955) - Value for Money
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
Oliver Reed - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1942) Carol Lynley

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oliver Reed 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oliver Reed - herec

se narodil 13.2.1938 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oliver Reed

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Oliver Reed
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°40’
3
 
LunaLuna:
Lev
0°53’
9
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°46’
3
 
VenušeVenuše:
Vodnář
25°49’
3
 
MarsMars:
Beran
10°03’
5
 
JupiterJupiter:
Vodnář
12°45’
3
 
SaturnSaturn:
Beran
2°41’
4
 
UranUran:
Býk
10°00’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
20°28’
10
R
PlutoPluto:
Rak
28°28’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
1°56’
1
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°16’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
25°37’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
9°58’
7
Domy:
Štír
17°10’
Býk
17°10’
2:
Střelec
17°05’
8:
Blíženci
17°05’
3:
Kozoroh
25°36’
9:
Rak
25°36’
Ryby
5°22’
Panna
5°22’
5:
Beran
6°37’
Váhy
6°37’
6:
Beran
29°34’
Váhy
29°34’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
11°16’
11
Slun./Luna:
Býk
12°16’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »