Oliver Stone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oliver Stone
(William Oliver Stone)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.9. 1946 - 09:58h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Oliver Stone - Horoskop, Scenáristická filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.9.1946 - 09:58  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.9.1946 - 13:58  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oliver Stone 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Oliver Stone
datum narození 15.9.1946
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Oliver Stone - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Oliver Stone - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Oliver Stone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Světový řád
(2015) - Brand: A Second Coming
(2014) - The Weight of Chains 2
(2014) - Hollywood Banker
(2013) - Breaking the Set
(2013) - 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
(2013) - Vangelis and the Journey to Ithaka
(2013) - Milius
(2012) - Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)
(2012) - Casting By
(2012) - Greystone Park
(2011) - The Undefeated
(2010) - Secret History of America (TV seriál)
(2010) - Rolling with Stone
(2010) - Bandes originales: Georges Delerue
(2010) - Wall Street: Peníze nikdy nespí
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2008) - Strada
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Oswaldův duch
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Make Your Own Damn Movie!
(2005) - Hloupá ruka zákona
(2004) - At the Movies
(2004) - Looking for Fidel
(2004) - Film o filmu: Alexander Veliký
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Scarface: The Rebirth
(2003) - Scarface: Creating
(2003) - Persona Non Grata
(2003) - Hollywood High
(2003) - Comandante
(2002) - John Ford Goes to War
(2002) - Jim Brown All American
(2002) - Hollywood, Inc. (TV seriál)
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - Oliver Stone's America
(2001) - Into the Valley of Death
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Chaos Rising: The Storm Around 'Natural Born Killers'
(2000) - Money Never Sleeps
(2000) - Hollywood, D.C.
(2000) - Conan Unchained: The Making of 'Conan'
(1999) - Full Contact: The Making of 'Any Given Sunday'
(1999) - Vítězové a poražení
(1998) - Na plovárně
(1998) - One Vision
(1998) - The Kennedys: Power, Seduction and Hollywood
(1998) - AFI's 100 Years... 100 Movies
(1997) - The Road of Excess
(1997) - Patton: A Tribute to Franklin J. Schaffner
(1997) - Frank Capra's American Dream
(1996) - Festivalové vteřiny
(1995) - Der Klang der Bilder
(1995) - Empire of the Censors
(1995) - Nixon
(1994) - Vincent à l'heure
(1994) - Ça se discute
(1993) - The Last Party
(1993) - Great Books (TV seriál)
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Dave
(1992) - Gomorron
(1992) - Our Hollywood Education
(1992) - Oliver Stone
(1992) - JFK: V zákulisí
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - The Doors
(1989) - Narozen 4. července
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Wall Street
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1986) - Četa
(1984) - Cinema 3
(1981) - Ruka
(1971) - Last Year in Viet Nam
(1971) - The Battle of Love's Return

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.9.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oliver Stone 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oliver Stone - režisér, scénárista, herec

se narodil 15.9.1946 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oliver Stone

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Oliver Stone
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
22°06’
11
 
LunaLuna:
Býk
16°30’
7
 
MerkurMerkur:
Panna
22°41’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
8°07’
1
 
MarsMars:
Váhy
23°54’
12
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°02’
12
 
SaturnSaturn:
Lev
5°11’
9
 
UranUran:
Blíženci
21°43’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°44’
11
 
PlutoPluto:
Lev
12°34’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°50’
8
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°46’
2
 
CheirónCheirón:
Váhy
22°08’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
25°32’
8
Domy:
Štír
1°08’
Býk
1°08’
2:
Štír
29°26’
8:
Býk
29°26’
3:
Kozoroh
1°57’
9:
Rak
1°57’
Vodnář
7°02’
Lev
7°02’
5:
Ryby
10°10’
Panna
10°10’
6:
Beran
8°14’
Váhy
8°14’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
19°05’
11
Slun./Luna:
Rak
19°18’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »