Ondřej Gregor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ondřej Gregor
(Ondřej Brzobohatý)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1983 (?)
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor

Ondřej Gregor - Horoskop, Vztahy, Skladatelská filmografie

Datum narození:
Rok 1983 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ondřej Gregor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ondřej Gregor
datum narození v roce *1983
(herec, zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, instagram)

Ondřej Gregor - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ondřej Gregor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wedding Day
(2016) - Krycí jméno Holec
(2015) - Johny Machette feat. Ondřej Brzobohatý: Spasitelé (hudební videoklip)
(2015) - Kombo
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Žebřík 2014 Bacardi Music Awards (koncert)
(2014) - X Factor
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Galashow s latinou 2014
(2014) - Ekologický Oskar
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - Atlet roku 2014
(2014) - Václav Noid Bárta (koncert)
(2013) - 20 let Gambrinus ligy
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Ekologický Oskar
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2013) - Co v detektivce nebylo
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Barování
(2012) - Tribute (koncert)
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - Wipeout - Souboj národů
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Pokondr live
(2011) - Poker Star
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Autoškola národa
(2010) - 13. komnata Michaely Maurerové
(2010) - ČT Live - Nightwork (koncert)
(2010) - Aussig
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - Zakázaný člověk
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Hvězda mého srdce
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Souboj hitů
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Česko hledá SuperStar
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1987) - Manéž Bolka Polívky

Ondřej Gregor - Zvukařská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ondřej Gregor - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ondřej Gregor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ondřej Gregor - herec, zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor

se narodil v roce *1983 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ondřej Gregor

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Ondřej Gregor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°04’
 
LunaLuna:
Váhy
15°12’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°29’
 
VenušeVenuše:
Ryby
4°41’
 
MarsMars:
Ryby
12°30’
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°46’
 
SaturnSaturn:
Štír
4°20’
 
UranUran:
Střelec
8°24’
 
NeptunNeptun:
Střelec
28°20’
 
PlutoPluto:
Váhy
29°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°08’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°07’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°40’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »