Orla Brady wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Orla Brady

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Dublin
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herečka

Orla Brady - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.3.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Orla Brady 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Orla Brady
datum narození 28.3.1961
(herečka, instagram)

Orla Brady - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Price of Desire
(2015) - Into the Badlands (TV seriál)
(2013) - Zločiny nad Seinou (TV seriál)
(2013) - Wayland's Song
(2013) - Hercule Poirot: Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota
(2013) - Doctor Who: The Time of the Doctor
(2012) - Sindibád (TV seriál)
(2012) - Eternal Law (TV seriál)
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2008) - Wallander (TV seriál)
(2008) - Milenky (TV seriál)
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - 32A
(2007) - Protect and Serve
(2007) - How About You
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Sixty Minute Man
(2006) - Last Night
(2006) - Jesse Stone: Smrt v jezeře
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2005) - World of Trouble
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Císař Augustus (TV seriál)
(2004) - Proof (TV seriál)
(2004) - Podfukáři (TV seriál)
(2004) - Lawless
(2003) - Servants (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Dluh
(2002) - V zajetí mlhy
(2001) - Silent Grace
(2000) - Lužinova obrana
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Pure Wickedness (TV seriál)
(1999) - A Love Divided
(1999) - Kouzelná země skřítků
(1998) - Bouřlivé výšiny
(1997) - Noemova archa (TV seriál)
(1997) - The Heart Surgeon
(1995) - Out of the Blue (TV seriál)
(1995) - Dangerfield (TV seriál)
(1994) - Words Upon the Window Pane
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1994) - The Rector's Wife
(1994) - Pie in the Sky (TV seriál)
(1994) - New Voices (TV seriál)
(1992) - Naprosto dokonalé (TV seriál)
(1991) - So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Orla Brady 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Orla Brady - herečka

se narodila 28.3.1961 ve městě Dublin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Orla Brady

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Orla Brady
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
7°34’
 
LunaLuna:
Lev
25°16’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°05’
 
VenušeVenuše:
Beran
27°52’
R
MarsMars:
Rak
11°59’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°13’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°26’
 
UranUran:
Lev
22°05’
R
NeptunNeptun:
Štír
10°47’
R
PlutoPluto:
Panna
6°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°45’
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°11’
 
CheirónCheirón:
Ryby
4°18’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »