Orlando Bloom wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Orlando Bloom
(Orlando Jonathan Blanchard Bloom)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.1. 1977 - 09:15h
Místo:
Canterbury, Anglie
Země:
Věk:
40 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Orlando Bloom - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (A)
Datum narození a čas (místní čas):
13.1.1977 - 09:15  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.1.1977 - 09:15  
GB, Canterbury:
51°17' s.š., 1°5' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Orlando Bloom 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Orlando Bloom
datum narození 13.1.1977
(herec, instagram)

Orlando Bloom - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
(2017) - Icarus Factor
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Unlocked
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - Hledači ohně
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Middle-earth: There and Back Again
(2014) - Romeo and Juliet
(2014) - Hobit: Bitva pěti armád
(2013) - Zulu
(2013) - Hobit: Šmakova dračí poušť
(2013) - Bling Ring: Jako VIPky
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - Film o filmu: Tři mušketýři ve 3D
(2011) - Tři mušketýři
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Dobrý doktor
(2010) - Daybreak
(2010) - Mocná síla soucitu
(2010) - Hlavní třída
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - A Journey Behind the Scenes of 'Pirates of the Caribbean: At World's End'
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2007) - Bloopers of the Caribbean
(2006) - The Path to Redemption
(2006) - Colors of the Crusade
(2006) - Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
(2006) - Láska a jiné pohromy
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - 'Kingdom of Heaven': Interactive Production Grid
(2005) - Království nebeské
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2005) - Elizabethtown
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - Troja
(2004) - Calcium Kid
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - An Epic at Sea: The Making of 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl'
(2003) - Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Ned Kelly
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - GPTV
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Oscar Wilde
(1992) - Gomorron
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
Orlando Bloom - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Orlando Bloom 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Orlando Bloom - herec

se narodil 13.1.1977 ve městě Canterbury, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Orlando Bloom

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Orlando Bloom
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°04’
12
 
LunaLuna:
Štír
0°18’
8
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°16’
11
R
VenušeVenuše:
Ryby
9°43’
1
 
MarsMars:
Kozoroh
9°17’
11
 
JupiterJupiter:
Býk
21°10’
2
R
SaturnSaturn:
Lev
15°00’
6
R
UranUran:
Štír
11°18’
8
 
NeptunNeptun:
Střelec
15°03’
10
 
PlutoPluto:
Váhy
14°11’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°13’
8
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°48’
2
 
CheirónCheirón:
Beran
27°18’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
28°54’
9
Domy:
Vodnář
21°41’
Lev
21°41’
2:
Beran
21°06’
8:
Váhy
21°06’
3:
Býk
23°13’
9:
Štír
23°13’
Blíženci
13°55’
Střelec
13°55’
5:
Rak
1°31’
Kozoroh
1°31’
6:
Rak
20°54’
Kozoroh
20°54’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
17°48’
11
Slun./Luna:
Střelec
11°41’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »