Orlando Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Orlando Jones

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mobile, Alabama
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Orlando Jones - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.4.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Orlando Jones 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Orlando Jones
datum narození 10.4.1968
(herec, instagram)

Orlando Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Adventures of Beatle
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - Smrtelná aliance
(2013) - Ospalá díra (TV seriál)
(2013) - How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
(2012) - Meridian
(2011) - Looking for Lenny
(2011) - Seconds Apart
(2011) - Necessary Roughness (TV seriál)
(2011) - Identity
(2011) - The Chicago 8
(2011) - Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
(2009) - Upírův pomocník
(2009) - Beyond a Reasonable Doubt
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - New Amsterdam (TV seriál)
(2008) - Misconceptions
(2007) - Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
(2007) - Pravidla zasnoubení (TV seriál)
(2007) - Po stopách zabijáka
(2007) - Bufu (TV seriál)
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2006) - Looking for Sunday
(2006) - Krvavé svědectví (TV seriál)
(2005) - Nick Cannon Presents Wild 'N Out
(2004) - Nezapomenutelné dětství
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Porota
(2003) - The Orlando Jones Show (TV seriál)
(2003) - Motorkáři
(2002) - Stroj času
(2002) - Rozjeď to!
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Say It Isn't So
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Evolution
(2001) - Unbakeable
(2001) - Super finta
(2001) - Řekni, že to tak není
(2001) - Evoluce
(2000) - That Moment: Magnolia Diary
(2000) - Smlouva s ďáblem
(2000) - Řetěz bláznů
(2000) - Náhradníci
(1999) - Waterproof
(1999) - Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera
(1999) - New Jersey Turnpikes
(1999) - Nespoutaná volnost
(1999) - Maléry pana Šikuly
(1999) - Magnolia
(1998) - Hrozny hněvu
(1998) - Divoká Woo
(1997) - In Harm's Way
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1995) - MADtv
(1994) - Sound fX (TV seriál)
(1994) - A Cool Like That Christmas
(1993) - Yuletide in the 'hood
(1987) - A Different World (TV seriál)
Orlando Jones - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.4.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Orlando Jones 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Orlando Jones - herec

se narodil 10.4.1968 ve městě Mobile, Alabama, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Orlando Jones

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Orlando Jones
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
20°40’
 
LunaLuna:
Panna
13°51’
 
MerkurMerkur:
Beran
6°06’
 
VenušeVenuše:
Beran
1°57’
 
MarsMars:
Býk
9°53’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°01’
R
SaturnSaturn:
Beran
16°02’
 
UranUran:
Panna
26°11’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°03’
R
PlutoPluto:
Panna
20°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°40’
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°31’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »