Oscar Sabo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oscar Sabo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Oscar Sabo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.8.1881 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oscar Sabo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Oscar Sabo
datum narození 29.8.1881
(herec, instagram)

Oscar Sabo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1978) - Ein Mann will nach oben (TV seriál)
(1971) - Familie Werner auf Reisen (TV seriál)
(1971) - Die fast verkrachte Reise
(1971) - Bleib sauber, Liebling
(1970) - Unternehmer
(1970) - Kudammgeschichten
(1969) - Rat' mal, wer heut bei uns schläft...?
(1969) - Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
(1969) - Die Ratten
(1967) - Kaviar und Linsen
(1964) - Pension Spreewitz (TV seriál)
(1963) - Die endlose Nacht
(1961) - Zwei unter Millionen
(1960) - Les Mystères d'Angkor - 2ème partie
(1960) - Les Mystères d'Angkor - 1ère partie
(1958) - Das gab's nur einmal
(1958) - Madeleine und der Legionär
(1956) - Le chemin du paradis
(1956) - Die Christel von der Post
(1955) - Die Drei von der Tankstelle
(1953) - Damenwahl
(1951) - Eva im Frack
(1950) - Wenn Männer schwindeln
(1950) - Drei Mädchen spinnen
(1949) - Wiener Mädeln
(1948) - Eine alltägliche Geschichte
(1945) - Das Leben geht weiter
(1944) - Neigungsehe
(1944) - Musik in Salzburg
(1944) - Hudbou za štěstím
(1944) - Filharmonie
(1944) - Familie Buchholz
(1944) - Ein schöner Tag
(1943) - Reise in die Vergangenheit
(1943) - Manželství v nebezpečí
(1943) - Kolotoč života
(1943) - Gefährtin meines Sommers
(1942) - 5000 marek odměny
(1942) - Das große Spiel
(1941) - Das leichte Mädchen
(1941) - Ve stínu slávy
(1941) - Unser kleiner Junge
(1941) - Über alles in der Welt
(1941) - Muž od plynu
(1941) - Leichte Muse
(1941) - Blutsbrüderschaft
(1941) - Am Abend auf der Heide
(1940) - Verwandte sind auch Menschen
(1940) - Tip auf Amalia
(1940) - Slečna sekretářka
(1940) - Links der Isar - rechts der Spree
(1940) - Golowin jde městem
(1940) - Falschmünzer
(1940) - Fahrt ins Leben
(1940) - Der dunkle Punkt
(1939) - Zwölf Minuten nach zwölf
(1939) - V těžkém podezření
(1939) - Volání velkoměsta
(1939) - Umwege zum Glück
(1939) - Tchyně má vždycky pravdu
(1939) - Spaßvögel
(1939) - Sommer, Sonne, Erika
(1939) - Silvesternacht am Alexanderplatz
(1939) - Onkel Fridolin
(1939) - Noc v hotelu Savoy
(1939) - Milenka
(1939) - In Sachen Herder contra Brandt
(1939) - In letzter Minute
(1939) - Evtl. spätere Heirat nicht ausgeschlossen
(1939) - Die Frau ohne Vergangenheit
(1938) - Urlaub auf Ehrenwort
(1938) - Svatá lež
(1938) - Steputat & Co.
(1938) - Frau Sylvelin
(1938) - Der Fall Deruga
(1937) - Steckbrief 606
(1937) - Muži ve tmách
(1937) - Die göttliche Jette
(1937) - Der Prüfstein
(1937) - Das Bummelgenie
(1936) - Dunajské melodie
(1936) - Die Ballmutter
(1936) - Der Zweck heiligt die Mittel
(1936) - Das Hofkonzert
(1935) - Wer wagt - gewinnt
(1935) - Verlieb Dich nicht am Bodensee
(1935) - Oberwachtmeister Schwenke
(1935) - Liebesleute
(1935) - Frischer Wind aus Kanada
(1935) - Endstation
(1935) - Der blaue Diamant
(1934) - Vídeňské povídky
(1934) - Rosen aus dem Süden
(1934) - Erstens kommt es anders
(1934) - Anita v ráji (německá verze)
(1933) - Zwei im Sonnenschein
(1933) - Die Unschuld vom Lande
(1933) - Schüsse an der Grenze
(1933) - Píseň slunce
(1933) - Mädels von heute
(1933) - Das Lustige Kleeblatt
(1933) - Liebe muß verstanden sein
(1933) - Hochzeit am Wolfgangsee
(1933) - Der Läufer von Marathon
(1932) - Gitta entdeckt ihr Herz
(1932) - Es wird schon wieder besser
(1932) - Der Diamant des Zaren
(1931) - Schön ist die Manöverzeit
(1931) - Kabarett-Programm Nr. 5
(1931) - Kabarett-Programm Nr. 3
(1931) - Jedinou noc v ráji
(1931) - Er und sein Diener
(1931) - Die spanische Fliege
(1931) - Die Blumenfrau von Lindenau
(1931) - Der kleine Seitensprung
(1930) - Der Hampelmann
(1930) - Die Lindenwirtin
(1924) - Gehetzte Menschen
(1922) - Sie und die Drei
(1922) - Der falsche Prinz
(1922) - Der falsche Dimitri
(1917) - Bummelstudenten
(1915) - Kehre zurück! Alles vergeben!
(1915) - Der Barbier von Flimersdorf
(1910) - Die böse Schwiegermutter

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.


Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.8.1881 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oscar Sabo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oscar Sabo - herec

se narodil 29.8.1881 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oscar Sabo

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Oscar Sabo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
6°14’
 
LunaLuna:
Váhy
28°49’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°22’
 
VenušeVenuše:
Rak
25°47’
 
MarsMars:
Blíženci
15°59’
 
JupiterJupiter:
Býk
25°47’
 
SaturnSaturn:
Býk
12°24’
R
UranUran:
Panna
13°39’
 
NeptunNeptun:
Býk
16°33’
R
PlutoPluto:
Býk
29°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°52’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°02’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°41’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »