Ossi Ahlapuro wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ossi Ahlapuro
(Ossi Antero Ahlapuro)

Narození:
Místo:
Viipuri
Země:
Věk:
80 let

Ossi Ahlapuro - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.7.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ossi Ahlapuro 2018, 2019 - Wikipedie info)

Ossi Ahlapuro - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Tunarit
(2009) - Puoli seitsemän
(2008) - Crimson
(2007) - Tekemisen maku
(2006) - Tanssii tähtien kanssa
(2006) - Mogadishu Avenue
(2005) - Viidakkokirja
(2005) - Handu pumpulla (TV seriál)
(2004) - Väärät kengät
(2002) - Yhteinen huone (TV seriál)
(2002) - Tummien vesien tulkit (TV seriál)
(2002) - Niin paljon parempi mies
(2001) - Valtapeliä elokuussa 1940
(2001) - Seitsemän (TV seriál)
(2001) - Kivi ja kilpi (TV seriál)
(2001) - Joulukalenteri (TV seriál)
(2001) - Epäilyksen varjo
(2000) - Viimeiset mitalit
(2000) - Raid (TV seriál)
(2000) - Joulukalenteri (TV seriál)
(2000) - Ilmalaiva Finlandia
(1999) - Patriootin kuolema
(1999) - Salatut elämät (TV seriál)
(1998) - Putkinotko (TV seriál)
(1998) - Loppu hyvin
(1998) - Klubi (TV seriál)
(1998) - Halleluja (TV seriál)
(1997) - Vuoroin vieraissa (TV seriál)
(1997) - Viisi tytärtäni
(1997) - Siivoton juttu
(1997) - Palava rakkaus
(1997) - Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
(1997) - Keikka
(1996) - Päärooli
(1995) - Syrjähyppyjä
(1995) - Suloinen myrkynkeittäjä (TV seriál)
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1995) - Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
(1994) - Tuomas Murasen rikos
(1994) - Mikset sä soita? (TV seriál)
(1994) - Kultainen salama (TV seriál)
(1993) - Viiniä, rakas äiti (meidän on vielä rokattava)
(1993) - Pankkiherroja (TV seriál)
(1992) - Hamlet
(1990) - Olinkin jo lähdössä
(1990) - Irti maasta
(1976) - Naistentanssit
(1975) - Talvinen tarina
(1975) - Sirkka ja Sakari (TV seriál)
(1971) - Teatterituokio: Hautajaiset
(1971) - Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
(1970) - Miss Skandinavia 1971
(1970) - Lauantaitanssit
(1970) - Päämaja
(1970) - Opettajainhuone
(1970) - Muurahaispolku
(1969) - Teatterituokio: 15 vaan ei 17
(1969) - Taksikuski
(1969) - Oikeusjuttu
(1969) - Koneitten murskaajat
(1968) - Rottasota
(1967) - Pidättekö ostereista (TV seriál)
(1964) - Pyörteitä
(1964) - Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
(1964) - Naiset
(1964) - Käyntikorttini...
(1964) - Antti Puuhaara
(1962) - Vaarallista vapautta
(1961) - Tyttö ja hattu

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ossi Ahlapuro 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 18.7.1939 ve městě Viipuri
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ossi Ahlapuro

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Ossi Ahlapuro
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
24°57’
 
LunaLuna:
Lev
17°59’
 
MerkurMerkur:
Lev
20°51’
 
VenušeVenuše:
Rak
11°29’
 
MarsMars:
Vodnář
0°53’
R
JupiterJupiter:
Beran
8°34’
 
SaturnSaturn:
Býk
0°39’
 
UranUran:
Býk
21°16’
 
NeptunNeptun:
Panna
21°06’
 
PlutoPluto:
Lev
0°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°22’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°24’
 
CheirónCheirón:
Rak
13°18’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »