Ossi Runne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ossi Runne
(Yrjö Osvald Rundberg)

Narození:
Místo:
Viipuri
Země:
Věk:
91 let

Ossi Runne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.4.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ossi Runne 2018, 2019 - Wikipedie info)

Ossi Runne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Iskelmä-Suomi (TV seriál)
(2009) - Yhteinen sävel
(2007) - Mansikkapaikka
(2002) - Levyraati
(1990) - Eurovision laulukilpailu 1990 - Suomen karsinta
(1989) - Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta
(1988) - Eurovision laulukilpailu 1988 - Suomen karsinta
(1987) - Eurovision laulukilpailu 1987 - Suomen karsinta
(1986) - Eurovision laulukilpailu 1986 - Suomen karsinta
(1985) - Eurovision laulukilpailu 1985 - Suomen karsinta
(1984) - Eurovision laulukilpailu 1984 - Suomen karsinta
(1983) - Eurovision laulukilpailu 1983 - Suomen karsinta
(1982) - Eurovision laulukilpailu 1982 - Suomen karsinta
(1981) - Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta
(1980) - Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta
(1979) - Laulunlyömät
(1979) - Repe - Sirpaleita Reino Helismaan elämästä
(1977) - Eurovision laulukilpailu 1977 - Suomen karsinta
(1976) - Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta
(1975) - Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta
(1974) - Eurovision laulukilpailu 1974 - Suomen karsinta
(1973) - Eurovision laulukilpailu 1973 - Suomen karsinta
(1971) - Kuunnelkaa laulujani
(1967) - Stella Polaris
(1967) - Jatkoaika
(1965) - Lumilinna
(1963) - Nuottiavain
(1963) - Eskon päivät
(1963) - Lauantaileikit
(1962) - Ennen äänitystä
(1961) - Yövartija
(1961) - Toivelauluja
(1961) - Miljoonavaillinki
(1959) - Suuri sävelparaati
(1959) - Ei ruumiita makuuhuoneeseen
(1955) - Onni etsii asuntoa
(1954) - Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
(1951) - Vihaan sinua - rakas
(1948) - Toukokuun taika
(1948) - Laulava sydän

Ossi Runne - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ossi Runne - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.4.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ossi Runne 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 23.4.1927 ve městě Viipuri
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ossi Runne

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Ossi Runne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
2°20’
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°42’
 
MerkurMerkur:
Beran
8°15’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
7°57’
 
MarsMars:
Rak
3°45’
 
JupiterJupiter:
Ryby
22°08’
 
SaturnSaturn:
Střelec
6°36’
R
UranUran:
Beran
1°13’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°14’
R
PlutoPluto:
Rak
13°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°00’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°29’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°45’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »