Ota Motyčka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ota Motyčka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Plzeň
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ota Motyčka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.10.1899 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ota Motyčka 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ota Motyčka
datum narození 13.10.1899
(herec, instagram)

Ota Motyčka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - Znamení Raka
(1966) - Dva tygři
(1964) - Strakatí andělé
(1963) - Král Králů
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1962) - Potíže s kulturou
(1962) - Dva z onoho světa
(1961) - Tereza
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Zlé pondělí
(1960) - Pochodně
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - První a poslední
(1959) - Májové hvězdy
(1959) - Konec cesty
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Tři přání
(1958) - O lidech okolo stolu
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1958) - Kasaři
(1958) - Hry a sny
(1958) - Dnes naposled
(1957) - Konec jasnovidce
(1956) - Zlatý pavouk
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Kudy kam?
(1956) - Jurášek
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Nechte to na mně
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Cirkus bude!
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Nad námi svítá
(1951) - Štika v rybníce
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Veselý souboj
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Karhanova parta
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Zrcadlo byrokratické 2
(1949) - Soudný den
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Pan Novák
(1948) - Návrat domů
(1948) - Dnes neordinuji
(1948) - Červená ještěrka
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Týden v tichém domě
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Parohy
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Nevíte o bytě?
(1947) - Muzikant
(1947) - Čapkovy povídky
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - 13. revír
(1946) - V horách duní
(1946) - Průlom
(1946) - Nadlidé
(1945) - Řeka čaruje
(1944) - Prstýnek
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Paklíč
(1944) - Malé hodnoty
(1943) - Experiment
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Host do domu
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Rukavička
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Modrý závoj
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Peřeje
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Dceruška k pohledání
(1940) - Čekanky
(1940) - Artur a Leontýna
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Nevinná
(1939) - Mořská panna
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1939) - Dvojí život
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Ze soudní síně
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Třetí zvonění
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Lucerna
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Druhé mládí
(1937) - Naši furianti
(1937) - Láska a lidé
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Harmonika
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Armádní dvojčata
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Na tý louce zelený
(1936) - Naše XI.

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.10.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ota Motyčka 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ota Motyčka - herec

se narodil 13.10.1899 ve městě Plzeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ota Motyčka

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Ota Motyčka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
19°56’
 
LunaLuna:
Vodnář
6°12’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°30’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°05’
 
MarsMars:
Štír
15°17’
 
JupiterJupiter:
Štír
14°03’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°13’
 
UranUran:
Střelec
5°32’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
26°58’
R
PlutoPluto:
Blíženci
16°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
23°22’
R
Černá LunaLilith:
Lev
25°26’
 
CheirónCheirón:
Střelec
10°03’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »