Ota Sklenčka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ota Sklenčka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hradec Králové
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ota Sklenčka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.12.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ota Sklenčka 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ota Sklenčka
datum narození 19.12.1919
(herec, instagram)

Ota Sklenčka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1993) - Pozvání na večeři
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Helimadoe
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Letící delfín (TV seriál)
(1989) - Faust
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Třetí táta
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Prokletí domu Hajnů
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Lékaři
(1988) - Český pekáč
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Dům na Sahaře
(1987) - Bratři
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Ruce
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Jsi krásná
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Domek u lesa
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Případ Platfus
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1985) - Experiment Eva
(1985) - Drahý Bedřichu
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Radosti života
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Pod maskou
(1984) - Křižovatka
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - Atomová katedrála
(1984) - Adam a Eva (TV seriál)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Klíče
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Třetí princ
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - O labuti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Krakonoš a ovčák
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Velitel (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Škola hrou
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Hodina života
(1981) - Dostih
(1981) - Cesta Karla IV. do Francie a zpět (divadelní záznam)
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Zlodějská komedie
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Temné slunce
(1980) - Služební cesta
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Romaneto
(1980) - Panenka
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - I chytrák se spálí (divadelní záznam)
(1980) - Halvard Solness (divadelní záznam)
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Zástava
(1979) - O Maryšce a vlčím hrádku
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Hordubal
(1978) - Zákony pohybu (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Sněhurka
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Adriana
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Vykřičník za Kateřinu
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Pacient 001
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Marie
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Idiotka
(1977) - Čas polomů a štěpů
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Ostrov stříbrných volavek
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Doba strachu
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Oči plné slunce
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Královské řádění
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Větrné moře
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pokušení mladého muže
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Tchýně
(1968) - Vajíčko (divadelní záznam)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Malá Dorritka
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Samota
(1965) - Perlový náhrdelník
(1965) - Oliver Twist
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Obžalovaný
(1963) - Závory
(1963) - Začít znova
(1963) - Šach mat
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Mykoin PH 510
(1963) - Král Králů
(1963) - Králíček
(1963) - Deváté jméno
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Neomylní
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Fuente Ovejuna
(1961) - Černobílá Sylva
(1960) - Strýček Váňa
(1960) - Smyk
(1960) - Případ Lupínek
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Vstup zakázán

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.12.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ota Sklenčka 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ota Sklenčka - herec

se narodil 19.12.1919 ve městě Hradec Králové
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ota Sklenčka

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Ota Sklenčka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
26°32’
 
LunaLuna:
Štír
24°36’
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°02’
 
VenušeVenuše:
Štír
11°35’
 
MarsMars:
Váhy
10°12’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°49’
R
SaturnSaturn:
Panna
11°40’
 
UranUran:
Vodnář
28°29’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°13’
R
PlutoPluto:
Rak
6°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°02’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°29’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »