Otakar Dadák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Otakar Dadák

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nezamyslice
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Otakar Dadák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.12.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Otakar Dadák 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Otakar Dadák
datum narození 16.12.1918
(herec, instagram)

Otakar Dadák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Pozvání na zámek
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1987) - Spřízněni dobou (TV seriál)
(1987) - Satelit
(1986) - Stopy zločinu: Otmar čeká spojku
(1986) - Kněžna Libuše
(1984) - Nasredin
(1983) - Soudce a drahokam
(1983) - Komtesa Mary
(1982) - Světlo z temnot
(1982) - Odchod bez řádů
(1982) - Neviditelné nebezpečí
(1981) - Trojúhelníková podobnost
(1981) - Obyčejný důvod
(1980) - Konec dětských lásek (TV seriál)
(1979) - Požehnaný věk
(1979) - Brok
(1978) - Štědrý večer
(1978) - Domácí strava je domácí strava
(1978) - Domácí strava je domácí strava
(1977) - Člověk odjinud
(1976) - Já se tam vrátím
(1976) - Racek (divadelní záznam)
(1976) - Karate
(1975) - Nehoda
(1975) - Karty
(1975) - Horúčka
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Deník psaný na vodu
(1969) - Šťastný Jim
(1968) - Jdi za zeleným světlem
(1966) - Úspěch
(1962) - Poslední etapa
(1960) - U nás v Mechově
(1958) - Změny skupenství II.
(1957) - Zabraňte nákaze 092
(1957) - Panelové stavby II. - Montáž
(1956) - Výroba ocelových trubek III.
(1956) - Výroba cihel
(1956) - Topol budoucnosti
(1956) - Stavíme z panelů
(1956) - Stavba komína
(1956) - Panelové stavby I. - Výroba panelů
(1956) - Od zrna k mouce
(1955) - Změny skupenství I.
(1955) - Ušlechtilá ocel
(1955) - Nová těžní věž
(1955) - Lití ingotů
(1955) - Jak vyrábíme mouku II.
(1955) - Jak vyrábíme mouku I.
(1955) - Hospodaření dřevem II.
(1954) - Údržba sekier
(1954) - Údržba ručných píl
(1954) - Rozvod elektrické energie
(1954) - Přesné lití
(1954) - Hospodaření dřevem
(1954) - Elektrárna
(1954) - Bolí vás nohy?
(1953) - Za práci bezpečnou a radostnou
(1953) - Organisace montážních prací v dílně
(1953) - Klíčení
(1952) - Bezpečnost při dopravě jeřáby
(1952) - Anna proletářka
(1951) - Mordová rokle
(1951) - Cesta ke štěstí
(1949) - Výstraha
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - Dýmka míru

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.12.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Otakar Dadák 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Otakar Dadák - herec

se narodil 16.12.1918 ve městě Nezamyslice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Otakar Dadák

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Otakar Dadák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
23°44’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°11’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°50’
R
VenušeVenuše:
Střelec
29°11’
 
MarsMars:
Kozoroh
26°58’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°57’
R
SaturnSaturn:
Lev
28°12’
R
UranUran:
Vodnář
24°33’
 
NeptunNeptun:
Lev
9°00’
R
PlutoPluto:
Rak
5°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
12°32’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
25°48’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°58’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »