Otto Budín wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Otto Budín

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Otto Budín - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.10.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Otto Budín 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Otto Budín
datum narození 9.10.1923
(herec, instagram)

Otto Budín - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Jsi krásná
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Písně by neměly umírat
(1979) - Příbuzenstvo
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Výslech
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Rodič
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Půlpenny
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Čekání
(1973) - Volání o pomoc
(1972) - Klíč pod rohožkou
(1972) - Jana Eyrová (TV seriál)
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Slaměný klobouk
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1969) - Žalář nejtemnější
(1969) - Světáci
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Bližní na tapetě: Nactiutrhač
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Inzerát
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Dáma na kolejích
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Konec velké epochy
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Neomylní
(1961) - Daň z pohodlí
(1960) - Ten soudruh ze skláren
(1960) - Žalobníci
(1960) - Ledoví muži
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Hlavní výhra
(1956) - Husaři (divadelní záznam)
(1952) - Divotvorný klobouk

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Otto Budín 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Otto Budín - herec

se narodil 9.10.1923 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Otto Budín

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Otto Budín
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°09’
 
LunaLuna:
Váhy
4°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°56’
 
VenušeVenuše:
Váhy
22°53’
 
MarsMars:
Panna
24°28’
 
JupiterJupiter:
Štír
20°03’
 
SaturnSaturn:
Váhy
22°04’
 
UranUran:
Ryby
14°26’
R
NeptunNeptun:
Lev
19°49’
 
PlutoPluto:
Rak
12°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
9°26’
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°26’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°55’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »