Otto Lackovič wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Otto Lackovič

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hlohovec
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, dabér

Otto Lackovič - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.4.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Otto Lackovič 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Otto Lackovič
datum narození 5.4.1927
(herec, dabér, instagram)

Otto Lackovič - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Čtveráci
(1999) - Cenzurované sny
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Travis
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Lift story
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Král a zloděj
(1991) - Honorární konzul
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Keď hviezdy boli červené
(1989) - Trezor
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Letící delfín (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - O lesním království
(1987) - Krvavá svatba (divadelní záznam)
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Větrná setba
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Sestřičky
(1983) - Rohy
(1983) - Radikální řez
(1983) - Obraz
(1982) - Telegram
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Neúplné zatmění
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Chudák muzika
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Pohádka z šafránové louky
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Stopař
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík (divadelní záznam)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Čert na zemi
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Velký oblouk
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Poslední královna
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Magnolia
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Poslední výstřel Davida Sandela
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Almara
(1970) - Návštěvy
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Maratón
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Volanie démonov
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Marketa Lazarová
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - V páse zlomená
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Kacafírek
(1965) - Motýl
(1964) - Bubny
(1963) - Začít znova
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Pražské blues
(1963) - Ikarie XB 1
(1963) - Cesta hlubokým lesem
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Kohout plaší smrt
(1960) - Těžká Barbora (divadelní záznam)
(1960) - Pochodně
(1960) - Balada z hadrů (divadelní záznam)
(1959) - 105% alibi
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - První parta
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Daleko od stromu
(1957) - Bomba
(1956) - Na ľadovcoch Mont Blancu
(1956) - Roztržka
(1956) - Proti všem
(1956) - Husaři (divadelní záznam)
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Advent
(1955) - Větrná hora
(1955) - Štvorylka
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Frona
(1954) - Dnes večer všechno skončí
(1953) - Rodná zem
(1953) - Můj přítel Fabián
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladé srdcia
(1950) - Kozie mlieko

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Otto Lackovič 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Otto Lackovič - herec, dabér

se narodil 5.4.1927 ve městě Hlohovec
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Otto Lackovič

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Otto Lackovič
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
14°42’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°56’
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°36’
 
VenušeVenuše:
Býk
16°25’
 
MarsMars:
Blíženci
23°18’
 
JupiterJupiter:
Ryby
18°10’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°23’
R
UranUran:
Beran
0°16’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°26’
R
PlutoPluto:
Rak
13°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°58’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
3°28’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°38’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »