Otto Šimánek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Otto Šimánek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Třešť
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Otto Šimánek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.4.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Otto Šimánek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Otto Šimánek
datum narození 28.4.1925
(herec, instagram)

Otto Šimánek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Předčasná úmrtí: Největší z českých pierotů
(1991) - Podnájem na Champs Ellysées
(1990) - Die Wette
(1989) - Trezor
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1988) - Pan Tau
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - Pád rodu Votických
(1987) - Kde bydlí štěstí
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Území strachu
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Mladé víno
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1985) - Pan Tau a kouzelné písničky
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1984) - Šach mat
(1984) - Praha, jak ji mám rád
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Poslední návrat
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Kačenka
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau na pionýrském táboře
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Co je platno kárat, co je platno kázat
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau jde do práce
(1975) - Pan Tau a zlatý kufr
(1975) - Pan Tau a velký ples
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Pan Tau a Robinson
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pět hrušek a tři jablka
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a černý deštník
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Honza a Růžová panenka
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Neználkovy příhody (TV seriál)
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Pan Tau a tisíc kouzel
(1972) - Pan Tau a taxikář
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Hledá se pan Tau
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Dobrodružství na Labi
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pan Tau přichází
(1970) - Pan Tau na horách
(1970) - Pan Tau naděluje
(1970) - Pan Tau a neděle
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Světáci
(1969) - Pan Tau jde do školy
(1969) - Pan Tau a samá voda
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Vo modrým ptáčku
(1968) - Vajíčko (divadelní záznam)
(1968) - Údolie večných karaván
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1967) - Inzerát
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Sedm sestřiček
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Pan Tau
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Poslední opona
(1965) - Polka jede do světa
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Kupon
(1965) - Každý mladý muž
(1964) - Tři chlapi po roce
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Bubny
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Začít znova
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Táto, přečti to!
(1963) - Strach
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Naděje
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1962) - Sganarel lékařem
(1962) - Objev na Střapaté hůrce
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Kuřata na cestách
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Turista
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Baron Prášil
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Třetí přání (divadelní záznam)
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Černá sobota
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - Dům na Ořechovce
(1958) - Vynález zkázy
(1958) - Touha
(1954) - Nedělní dostaveníčko
(1954) - Botostroj
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
(1947) - 13 Rue Madeleine

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.4.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Otto Šimánek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Otto Šimánek - herec

se narodil 28.4.1925 ve městě Třešť
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Otto Šimánek

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Otto Šimánek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
7°40’
 
LunaLuna:
Rak
9°02’
 
MerkurMerkur:
Beran
22°33’
R
VenušeVenuše:
Býk
8°50’
 
MarsMars:
Blíženci
22°42’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°17’
 
SaturnSaturn:
Štír
11°16’
R
UranUran:
Ryby
23°56’
 
NeptunNeptun:
Lev
19°47’
R
PlutoPluto:
Rak
11°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°24’
R
Černá LunaLilith:
Rak
14°47’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°58’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik

Francie Henri Dutilleux
(*1916 - 2013) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »