Pamela Brown wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pamela Brown
(Pamela Mary Brown)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 58 let
Úmrtí:
19.9.1975 (Příčina: Rakovina, Slinivka)
Povolání:
herečka

Pamela Brown - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.7.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pamela Brown 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pamela Brown
datum narození 8.7.1917
(herečka, instagram)

Pamela Brown - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - In This House of Brede
(1974) - Fall of Eagles (TV seriál)
(1974) - Dracula
(1974) - Affairs of the Heart (TV seriál)
(1973) - The Song of Songs
(1972) - Spy Trap (TV seriál)
(1972) - Six Faces (TV seriál)
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1971) - The Night Digger
(1970) - Za jasného dne uvidíš navždy
(1970) - Postavy v krajině
(1970) - Na Větrné hůrce
(1968) - Tajný obřad
(1968) - The Admirable Crichton
(1967) - Half a Sixpence
(1966) - Cestou na fórum se stala divná věc
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - Riviera Police (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - Thursday Theatre (TV seriál)
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - Becket
(1963) - To Bury Caesar
(1963) - Kleopatra
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - Z Cars (TV seriál)
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - Tempo
(1961) - Victoria Regina
(1961) - Sir Francis Drake (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Maigret (TV seriál)
(1960) - Deadline Midnight (TV seriál)
(1959) - The Scapegoat
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1956) - Žízeň po životě
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Now and Forever
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Richard III.
(1955) - Reluctant Bride
(1955) - Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Baker's Dozen
(1953) - Personal Affair
(1952) - The Second Mrs. Tanqueray
(1951) - Hoffmannovy povídky
(1951) - Celanese Theatre (TV seriál)
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1949) - Alice in Wonderland
(1945) - Cesta k cíli
(1942) - One of Our Aircraft Is Missing

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.7.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pamela Brown 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pamela Brown - herečka

se narodila 8.7.1917 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pamela Brown

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Pamela Brown
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
15°43’
 
LunaLuna:
Ryby
5°35’
 
MerkurMerkur:
Rak
10°40’
 
VenušeVenuše:
Lev
5°19’
 
MarsMars:
Blíženci
16°35’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
1°44’
 
SaturnSaturn:
Lev
1°42’
 
UranUran:
Vodnář
23°06’
R
NeptunNeptun:
Lev
3°53’
 
PlutoPluto:
Rak
4°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°23’
R
Černá LunaLilith:
Lev
26°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°55’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »