Paris Hilton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paris Hilton
(Paris Whitney Hilton)

Pohlaví:
Žena
Narození:
17.2. 1981 - 02:30h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
37 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka

Paris Hilton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
17.2.1981 - 02:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.2.1981 - 07:30  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paris Hilton 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paris Hilton
datum narození 17.2.1981
(herečka, zpěvačka, modelka, instagram)

Paris Hilton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2014) - Hollywood Today Live
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - The Real
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Bling Ring: Jako VIPky
(2012) - Sunset Strip
(2011) - The World According to Paris
(2011) - GGN: Snoop Dogg's Double G News Network
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Lady Gaga: Na ostro!
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Teenage Paparazzo
(2010) - Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
(2010) - The Dog Who Saved Christmas Vacation
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Snoop Dogg a hosté
(2009) - Paris Hilton's My New BFF: Dubai
(2009) - Paris Hilton's British Best Friend
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Rex
(2009) - The Chronicles of Holly-Weird
(2009) - The Dog Who Saved Christmas
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Trable Denise Richards
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Paris Hilton: Moje nová nejlepší kamarádka
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Paris, Not France
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Repo: Genetická opera!
(2008) - Kráska a Ošklivka
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - What Perez Sez
(2007) - America the Beautiful
(2007) - Příběhy z USA
(2006) - The BRIT Awards 2006
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Extra
(2006) - Bucht der Milliardäre
(2006) - Trhni si!
(2006) - Až do dna
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard
(2005) - The Girls Next Door
(2005) - The Secret Map of Hollywood (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Dům voskových figurín
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - The Simple Life 2: Road Trip
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Dancestar USA 2004
(2004) - Bullrun: Cops, Cars & Superstars (TV seriál)
(2004) - 1 Night in Paris
(2004) - Život s Helenou
(2004) - Zlatí spratci
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2003) - Zlatý holky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - The Making of 'Nine Lives'
(2003) - Wonderland Masakr
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - L.A. Knights
(2003) - Kocour
(2003) - Ali G Show, Da (TV seriál)
(2002) - Dr. Phil
(2002) - QIK2JDG
(2002) - Nine Lives
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - Honey Bunny (hudební videoklip)
(2001) - Zoolander
(2000) - Sweetie Pie
(1999) - Taff
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1994) - Extra
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Kouzelník
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
Paris Hilton - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.2.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paris Hilton 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paris Hilton - herečka, zpěvačka, modelka

se narodila 17.2.1981 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paris Hilton

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Paris Hilton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°33’
2
 
LunaLuna:
Lev
8°57’
8
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°54’
2
R
VenušeVenuše:
Vodnář
16°20’
2
 
MarsMars:
Ryby
8°11’
3
 
JupiterJupiter:
Váhy
9°31’
10
R
SaturnSaturn:
Váhy
9°01’
10
R
UranUran:
Štír
29°59’
12
 
NeptunNeptun:
Střelec
24°27’
1
 
PlutoPluto:
Váhy
24°12’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°00’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°31’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
13°44’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
5°25’
7
Domy:
Střelec
15°49’
Blíženci
15°49’
2:
Kozoroh
20°32’
8:
Rak
20°32’
3:
Ryby
0°17’
9:
Panna
0°17’
Beran
6°12’
Váhy
6°12’
5:
Býk
4°09’
Štír
4°09’
6:
Býk
26°17’
Štír
26°17’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
9xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
11°00’
11
Slun./Luna:
Býk
18°45’
5


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »