Parley Baer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Parley Baer
(Parley Edward Baer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Salt Lake City, Utah
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Parley Baer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.8.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Parley Baer 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Parley Baer
datum narození 5.8.1914
(herec, režisér, instagram)

Parley Baer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Last of the Dogmen
(1994) - Zmije (TV seriál)
(1994) - Roswell
(1993) - Dave
(1992) - Space Case
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Inside Out
(1991) - The Flash II: Revenge of the Trickster
(1990) - True Colors (TV seriál)
(1990) - Jako anděl
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Time Trackers
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Řidičák
(1987) - Rodinná pouta
(1986) - Under the Influence
(1986) - Killer in the Mirror
(1986) - Flag
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Shadow Chasers (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Modlitba smrti
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Chattanooga Choo Choo
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves
(1983) - Doktor Detroit
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Madame's Place (TV seriál)
(1982) - Cry for the Strangers
(1982) - Bílý pes
(1981) - Murder in Texas
(1981) - Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1981) - Father Murphy (TV seriál)
(1980) - Rodeo Girl
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Supertrain (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hello, Larry (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - True Grit
(1978) - The Time Machine
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Project U.F.O. (TV seriál)
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - The San Pedro Beach Bums (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Incredible Rocky Mountain Race
(1977) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - Halloween with the New Addams Family
(1977) - Don't Push, I'll Charge When I'm Ready
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - The Amazing Dobermans
(1975) - Winner Take All
(1975) - Three for the Road (TV seriál)
(1974) - Punch and Jody
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Apple's Way (TV seriál)
(1973) - Sixteen
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - Temperatures Rising (TV seriál)
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - The Don Rickles Show (TV seriál)
(1971) - Švindl
(1971) - Šerif
(1971) - Doc
(1970) - The Over-the-Hill Gang Rides Again
(1970) - The Boy Who Stole the Elephant
(1969) - Wake Me When the War Is Over
(1969) - The New People (TV seriál)
(1969) - Mladý Billy Young
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Doc
(1968) - Where Were You When the Lights Went Out?
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - Rogues' Gallery (TV seriál)
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1968) - Day of the Evil Gun
(1967) - The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1967) - Rango (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Kontrapunkt
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - The Gnome-Mobile
(1967) - Dobrodružství Bullwhipa Griffina
(1966) - The Ugly Dachshund
(1966) - The Pruitts of Southampton (TV seriál)
(1966) - The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
(1966) - Occasional Wife (TV seriál)
(1966) - Follow Me, Boys!
(1965) - Two on a Guillotine
(1965) - Those Calloways
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Manželství na druhý pokus
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1965) - Fluffy
(1965) - Dolarová past
(1965) - Bus Riley's Back in Town
(1964) - The Brass Bottle
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1964) - My Living Doll (TV seriál)
(1964) - Mickey (TV seriál)
(1964) - Karen (TV seriál)
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1964) - Dva záletníci
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - The Farmer's Daughter (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Spiral Road
(1962) - Room for One More (TV seriál)
(1962) - Gypsy
(1962) - G.E. True (TV seriál)
(1961) - Westinghouse Playhouse (TV seriál)
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Target: The Corruptors (TV seriál)
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1961) - A Fever in the Blood
(1960) - Wake Me When It's Over
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Slowest Gun in the West
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - The Law and Mr. Jones (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1960) - National Velvet (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Harrigan and Son (TV seriál)
(1960) - Cash McCall
(1959) - The FBI Story
(1959) - Startime (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Dennis, postrach okolí (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Black Saddle (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Steve Canyon (TV seriál)
(1958) - Mladí lvi
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Trackdown (TV seriál)
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Sally (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - Official Detective (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1957) - Drango
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)

Parley Baer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.8.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Parley Baer 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Parley Baer - herec, režisér

se narodil 5.8.1914 ve městě Salt Lake City, Utah, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Parley Baer

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Parley Baer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
12°12’
 
LunaLuna:
Vodnář
5°48’
 
MerkurMerkur:
Rak
23°02’
 
VenušeVenuše:
Panna
24°04’
 
MarsMars:
Panna
24°17’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
18°03’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
28°09’
 
UranUran:
Vodnář
9°32’
R
NeptunNeptun:
Rak
28°29’
 
PlutoPluto:
Rak
1°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
6°56’
R
Černá LunaLilith:
Beran
28°00’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°08’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »