Pat Healy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pat Healy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Pat Healy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.9.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pat Healy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pat Healy
datum narození 14.9.1971
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Pat Healy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Teenage Cocktail
(2016) - Rebirth
(2016) - Poor Boy
(2016) - Everlasting
(2016) - Carnage Park
(2015) - Classic Hollywood Cinemas
(2015) - Under the Bed
(2015) - Tales of Halloween
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - O tom si nech zdát, José
(2015) - Hříčky přírody
(2015) - Henry Gamble's Birthday Party
(2014) - Velký draft
(2014) - Cena za slávu
(2014) - Captain America: Návrat prvního Avengera
(2013) - Cheap Thrills
(2012) - Nařčení
(2011) - Tajemství starého hotelu
(2010) - Dirty Girl
(2009) - Spůner
(2009) - Harmony and Me
(2007) - Red Eye
(2007) - Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
(2007) - Úžasný svět hudby
(2007) - Sněžní andělé
(2006) - Temný úsvit
(2006) - Mr. Fix It
(2005) - The Aviary
(2005) - Špína
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2005) - Night Stalker (TV seriál)
(2005) - In Memory of My Father
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Undertow
(2004) - Nerd Hunter 3004
(2003) - The Stranger
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Líbí se mi co děláš
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Zlatá doba
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Přízračný svět
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Dead Last (TV seriál)
(2001) - D.C. Smalls
(2000) - Super kšeft
(2000) - Mullitt
(2000) - More Dogs Than Bones
(1999) - Turks (TV seriál)
(1999) - Treasure Island
(1999) - Magnolia
(1999) - Hugh Heffner - skutečný příběh
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Stricken
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Sám doma 3
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)

Pat Healy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pat Healy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.9.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pat Healy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pat Healy - herec, scénárista, režisér

se narodil 14.9.1971 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pat Healy

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Pat Healy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
21°00’
 
LunaLuna:
Rak
23°55’
 
MerkurMerkur:
Panna
3°23’
 
VenušeVenuše:
Panna
25°49’
 
MarsMars:
Vodnář
12°03’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°23’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
6°30’
 
UranUran:
Váhy
12°30’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°35’
 
PlutoPluto:
Panna
29°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°22’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°47’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°29’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »