Patsy Kensit wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patsy Kensit
(Patricia Jude Francis Kensit)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Patsy Kensit - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.3.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patsy Kensit 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Patsy Kensit
datum narození 4.3.1968
(herečka, zpěvačka, instagram)

Patsy Kensit - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Sex, Lies & Rinsing Guys
(2012) - Lemon La Vida Loca (TV seriál)
(2010) - Daybreak
(2009) - The Big Food Fight
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - The Magic Door
(2006) - Played
(2004) - Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
(2004) - Who's Your Daddy?
(2004) - The Pavilion
(2003) - Prokletí
(2003) - Ostrov pohody
(2002) - Zlá karma
(2002) - Začalo to v kuchyni
(2002) - Dark Side
(2001) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí
(2001) - Things Behind the Sun
(2000) - GPTV
(2000) - Dale's All Stars
(2000) - Best
(2000) - Aladdin
(1999) - Speedway Junky
(1999) - Janice Beard: 45 Words Per Minute
(1998) - Lidská bomba
(1998) - The Last Don II (TV seriál)
(1996) - The Sunday Show
(1996) - Světlo mého srdce
(1995) - Vražedná představa
(1995) - Tunnel Vision
(1995) - Love and Betrayal: The Mia Farrow Story
(1995) - Kleptomania
(1995) - Harlequin 5 - O půlnoci
(1995) - Andělé a hmyz
(1994) - Riskantní poslání
(1993) - Hořká sklizeň
(1993) - Full Eclipse
(1992) - The Big Breakfast
(1992) - Sveďte to na poslíčka
(1992) - Návrat mrtvých
(1991) - Twenty-One
(1991) - Prý jsme manželé
(1991) - Modré tornádo
(1991) - Časovaná bomba
(1991) - Beltenebros
(1991) - Adam Bede
(1990) - Der Skipper
(1990) - Chicago Joe a holka ze šantánu
(1990) - Býčí oko
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Neklidná premiéra
(1988) - Don Bosco
(1986) - Úplní začátečníci
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Silas Marner - tkadlec z Raveloe
(1985) - Korsičtí bratři
(1984) - Diana (TV seriál)
(1983) - Richard III.
(1983) - Luna (TV seriál)
(1982) - Frost in May
(1982) - The Adventures of Pollyanna
(1981) - Great Expectations (TV seriál)
(1980) - Hannah (TV seriál)
(1980) - Flesh and Blood (TV seriál)
(1979) - The Legend of King Arthur (TV seriál)
(1979) - Quincy's Quest
(1979) - Lady Oscar
(1979) - Hanover Street
(1978) - Quiet as a Nun
(1978) - Armchair Thriller (TV seriál)
(1976) - Modrý pták
(1976) - Alfie Darling
(1975) - Hennessy
(1974) - Velký Gatsby
Patsy Kensit - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1972) Liam Gallagher - manžel
(*1959) Jim Kerr - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1981) Calum Best
(*1978) Leo Gregory
(*1971) David Walliams
(*1969) Nick Love
(*1973) Ryan Giggs
(*1945) Eric Clapton
(*1960) John Taylor
(*1961) Nick Heyward

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.3.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patsy Kensit 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patsy Kensit - herečka, zpěvačka

se narodila 4.3.1968 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patsy Kensit

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Patsy Kensit
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
13°59’
 
LunaLuna:
Býk
12°38’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
18°25’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
16°22’
 
MarsMars:
Beran
12°27’
 
JupiterJupiter:
Lev
29°11’
R
SaturnSaturn:
Beran
11°28’
 
UranUran:
Panna
27°44’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°31’
R
PlutoPluto:
Panna
21°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
20°37’
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°11’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°21’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »