Paul Azaïs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Azaïs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Paul Azaïs - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.5.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Azaïs 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Azaïs
datum narození 6.5.1903
(herec, instagram)

Paul Azaïs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1960) - Tendre et violente Elisabeth
(1958) - Miss Pigalle
(1957) - Sénéchal le magnifique
(1956) - Le Sang à la tête
(1956) - Opération tonnerre
(1956) - Le Long des trottoirs
(1956) - Les Carottes sont cuites
(1955) - Série noire
(1955) - Když je v Paříži noc
(1955) - Je suis un sentimental
(1955) - L'Impossible Monsieur Pipelet
(1954) - Tourments
(1954) - Sur le banc
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1954) - La Rage au corps
(1954) - Les Intrigantes
(1954) - Hrabě Monte Christo
(1954) - Les Amoureux de Marianne
(1953) - Les Révoltés de Lomanach
(1953) - La Môme vert-de-gris
(1953) - Madame de...
(1953) - Les Femmes s'en balancent
(1953) - Les Enfants de l'amour
(1953) - Les Amours finissent à l'aube
(1952) - Les Sept péchés capitaux
(1952) - Radovánky
(1952) - Pan Taxi
(1952) - Le Costaud des batignolles
(1952) - Casque d'or
(1951) - Le Roi du bla bla bla
(1951) - Les Petites Cardinal
(1951) - Noc je mým královstvím
(1951) - Monsieur Octave
(1951) - Maria du bout du monde
(1951) - Duel à Dakar
(1950) - Amédée
(1949) - Retour à la vie
(1949) - Rapide de nuit
(1949) - Marlène
(1949) - Je n'aime que toi
(1949) - Fantômas contre Fantômas
(1949) - Drame au Vel'd'Hiv'
(1949) - Au p'tit zouave
(1949) - Au grand balcon
(1948) - Si jeunesse savait
(1947) - Mandrin
(1947) - Coeur de coq
(1946) - Quartier chinois
(1946) - Destins
(1945) - Bifur 3
(1943) - Ne le criez pas sur les toits
(1943) - Mon amour est près de toi
(1943) - À la belle frégate
(1943) - Adrien
(1942) - Patrouille blanche
(1942) - Forte tête
(1940) - Sans lendemain
(1940) - Narcisse
(1940) - Le Collier de chanvre
(1940) - Campment 13
(1939) - S.O.S. Sahara
(1939) - Frères corses
(1939) - Deuxième bureau contre kommandantur
(1938) - Trois artilleurs en vadrouille
(1938) - Trois artilleurs à l'opéra
(1938) - Tempête sur l'Asie
(1938) - Les Rois de la flotte
(1938) - La Femme du bout du monde
(1937) - Passeurs d'hommes
(1937) - Franco de port
(1936) - Zastavte palbu!
(1936) - Un de la légion
(1936) - Les Petites alliées
(1936) - Moutonnet
(1936) - Jeunes filles de Paris
(1936) - Gigolette
(1936) - Le Diable en bouteille
(1936) - Au son des guitares
(1936) - Anne-Marie
(1935) - La Rosière des Halles
(1935) - Pension Mimosas
(1935) - La Marmaille
(1935) - Divine
(1935) - Coup de vent
(1935) - Le Bébé de l'escadron
(1935) - Amants et voleurs
(1934) - Sidonie Panache
(1934) - La Rue sans nom
(1934) - Roi de Camargue
(1934) - Les Filles de la concierge
(1934) - Cessez le feu
(1934) - Bídníci
(1933) - Pour ętre aimé
(1933) - L'Étoile de Valencia
(1933) - Cette vieille canaille
(1933) - Les Bleus du ciel
(1933) - L'Ange gardien
(1933) - L'Agonie des aigles
(1933) - Adémai aviateur
(1932) - La Poule
(1932) - Maquillage
(1932) - Les Croix de bois
(1932) - Le chien jaune
(1932) - Les Gaietés de l'escadron
(1932) - Fantômas
(1932) - Enfant du miracle, L´
(1932) - Agence O-Kay, L´
(1931) - Faubourg Montmartre
(1930) - Le Défenseur

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.5.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Azaïs 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Azaïs - herec

se narodil 6.5.1903 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Azaïs

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Paul Azaïs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
14°46’
 
LunaLuna:
Panna
13°07’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
5°31’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
21°36’
 
MarsMars:
Panna
27°29’
R
JupiterJupiter:
Ryby
16°32’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°09’
 
UranUran:
Střelec
25°07’
R
NeptunNeptun:
Rak
1°41’
 
PlutoPluto:
Blíženci
18°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°31’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
20°22’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
22°48’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »