Paul Benedict wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Benedict

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Silver City
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Paul Benedict - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.9.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Benedict 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Benedict
datum narození 17.9.1938
(herec, režisér, instagram)

Paul Benedict - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - 'Side by Each'
(2004) - Když se setmí
(2003) - Vichřice
(2000) - Život hvězdy
(1999) - Ryba ve vaně
(1997) - Ďáblův advokát
(1996) - Čekání na Guffmana
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Guns and Lipstick
(1995) - Doupě (TV seriál)
(1993) - Pozor, obří žena!
(1992) - A Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out (koncert)
(1991) - Morton & Hayes (TV seriál)
(1991) - Addamsova rodina
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Nováček
(1989) - Sladká Grace
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Koktejl
(1988) - The Chair
(1988) - Arthur 2: S ledem
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - George Burns Comedy Week (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Průvodce osamělého muže
(1984) - Mama Malone (TV seriál)
(1984) - Hraje skupina Spinal Tap
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - The Electric Grandmother
(1981) - Desperate Moves
(1979) - Billy in the Lowlands
(1977) - Děvče pro zábavu
(1975) - Úsměv
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1975) - Mandingo
(1975) - Hustling
(1974) - Na titulní straně
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - Deadhead Miles
(1972) - Příběhy z pískoviště
(1972) - Maude (TV seriál)
(1972) - Jeremiah Johnson
(1971) - They Might Be Giants
(1971) - Taking Off
(1971) - Odvykací kůra
(1971) - Banda, která neuměla pořádně střílet
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1969) - Sezame, otevři se
(1968) - The Virgin President
(1965) - The Double-Barrelled Detective Story
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Paul Benedict - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.9.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Benedict 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Benedict - herec, režisér

se narodil 17.9.1938 ve městě Silver City, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Benedict

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Paul Benedict
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
23°55’
 
LunaLuna:
Blíženci
28°44’
 
MerkurMerkur:
Panna
6°47’
 
VenušeVenuše:
Štír
9°59’
 
MarsMars:
Panna
6°07’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°00’
R
SaturnSaturn:
Beran
16°11’
R
UranUran:
Býk
17°34’
R
NeptunNeptun:
Panna
21°00’
 
PlutoPluto:
Lev
1°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
20°28’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°22’
 
CheirónCheirón:
Rak
9°17’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »