Paul Bettany wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Bettany

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Paul Bettany - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.5.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Bettany 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Bettany
datum narození 27.5.1971
(herec, instagram)

Paul Bettany - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Official Secrets
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2015) - Mortdecai: Grandiózní případ
(2015) - Legendy zločinu
(2015) - Destroyer
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Transcendence
(2013) - Iron Man 3
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Blood
(2012) - Avengers
(2011) - Margin Call
(2011) - Kazatel
(2010) - Conan
(2010) - A Man's Story
(2010) - Humanity's Last Line of Defense
(2010) - Legie
(2010) - Iron Man 2
(2010) - Cizinec
(2009) - Síla lásky
(2009) - Královna Viktorie
(2008) - Tajný život včel
(2008) - Rozervaná pouta
(2008) - Iron Man
(2008) - Inkoustové srdce
(2007) - BAFTA Film Awards 2007
(2006) - Šifra mistra Leonarda
(2006) - Příběhy ztracených duší
(2006) - Firewall
(2004) - Making of 'Wimbledon: The Movie'
(2004) - Wimbledon
(2003) - 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Dogville Confessions
(2003) - Master & Commander: Odvrácená strana světa
(2003) - Hra o smrti
(2003) - Dogville
(2002) - The Heart of Me
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - The World's First Sports Promoter
(2001) - Stories for the People
(2001) - Heath Ledger Profile
(2001) - Příběh rytíře
(2001) - Kiss Kiss (Bang Bang)
(2001) - Čistá duše
(2000) - GPTV
(2000) - The Suicide Club
(2000) - Nejlepší gangster
(2000) - Dead Babies
(2000) - David Copperfield
(1999) - Mračna nad Afrikou
(1999) - Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
(1998) - Návrat domů
(1998) - Killer Net (TV seriál)
(1998) - Armáda v sukních
(1997) - Sharpovo Waterloo
(1997) - Bent
(1992) - Gomorron

Paul Bettany - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Úkryt

Paul Bettany - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Úkryt
Paul Bettany - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1970) Jennifer Connelly - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1976) Laura Fraser
(*1971) Emily Mortimer

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.5.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Bettany 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Bettany - herec

se narodil 27.5.1971 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Bettany

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Paul Bettany
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
5°33’
 
LunaLuna:
Rak
13°42’
 
MerkurMerkur:
Býk
12°16’
 
VenušeVenuše:
Býk
10°51’
 
MarsMars:
Vodnář
11°13’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°04’
R
SaturnSaturn:
Býk
27°13’
 
UranUran:
Váhy
9°37’
R
NeptunNeptun:
Střelec
1°35’
R
PlutoPluto:
Panna
27°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
18°12’
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°31’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°47’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »