Paul Dahlke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Dahlke
(Paul Victor Ernst Dahlke)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Paul Dahlke - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.4.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Dahlke 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Paul Dahlke
datum narození 12.4.1904
(herec, instagram)

Paul Dahlke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Heute und damals
(1983) - Die Zweite Frau
(1983) - Unternehmen Arche Noah
(1983) - Krimistunde (TV seriál)
(1982) - Leben im Winter
(1982) - Heimkehr nach Deutschland
(1980) - Leute wie du und ich
(1979) - Tödlicher Ausgang
(1979) - Nachbarn und andere nette Menschen
(1978) - Schusters Gespenster (TV seriál)
(1978) - MS Franziska (TV seriál)
(1978) - Almaznaja tropa
(1977) - Doktors Dilemma, Des
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema)
(1974) - Monddiamant, Der (TV seriál)
(1973) - Oh Jonathan, oh Jonathan!
(1972) - Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
(1972) - Illegale, Der (TV seriál)
(1971) - Das Feuerwerk
(1970) - Heintje - Einmal wird die Sonne wieder scheinen
(1969) - Spion unter der Haube
(1969) - Reise nach Tilsit
(1969) - Donnerwetter! Donnerwetter! Bonifatius Kiesewetter
(1968) - Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys
(1968) - Die fremde Frau und der Mann unterm Bett
(1967) - Schlaf Gefangener, Ein
(1967) - Pohani z Kummerowa
(1967) - Kriminalmuseum - Die Zündschnur
(1967) - Die Flucht nach Holland
(1967) - Der Renegat
(1966) - Unruhiger Tag, Ein
(1966) - Pflicht ist Pflicht
(1966) - Ernest Barger ist sechzig
(1966) - Erinnerung an zwei Montage
(1965) - Der Zerbrochene Krug
(1965) - Situace je zoufalá, nikoliv však vážná
(1965) - Kriminalmuseum - Die Ansichtskarte
(1965) - Das Geheimnis der drei Dschunken
(1965) - Die Sommerfrische
(1964) - Tajemství čínského karafiátu
(1964) - Sie werden sterben, Sire
(1964) - Schönen Tages, Eines
(1964) - Sechs Stunden Angst
(1964) - Kriminalmuseum - Gesucht: Reisebegleiter
(1964) - Eiche und Angora
(1964) - Begegnung in Salzburg
(1963) - Those Who Take Risks
(1963) - Die Schwarze Kobra
(1963) - Mit besten Empfehlungen
(1963) - Das Haus in Montevideo
(1963) - Die Entscheidung
(1963) - Das Kriminalmuseum (TV seriál)
(1962) - Unsere Jenny
(1962) - Die Großherzogin von Gerolstein
(1962) - Deutschland - deine Sternchen
(1962) - Das Mädchen und der Staatsanwalt
(1962) - Affäre Blum
(1961) - Sansibar
(1961) - Jedermann
(1961) - Der Fall Winslow
(1960) - Hexenjagd
(1960) - Ein Student ging vorbei
(1959) - Il Vendicatore
(1959) - Die Nackte und der Satan
(1959) - Liebe, Luft und lauter Lügen
(1959) - Die Feuerrote Baronesse
(1959) - Drillinge an Bord
(1959) - Die Wahrheit über Rosemarie
(1959) - Avaruusraketilla rakkauteen
(1959) - Abschied von den Wolken
(1958) - Alle Sünden dieser Erde
(1957) - Stresemann
(1957) - Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
(1957) - Made in Germany - Ein Leben für Zeiss
(1957) - Liebe, wie die Frau sie wünscht
(1957) - Jinak než ty a já
(1957) - Heute blau und morgen blau
(1957) - Das Abgründige in Herrn Gerstenberg
(1956) - Manželství Dr. Danwitze
(1956) - Kitty a velký svět
(1956) - Frucht ohne Liebe
(1956) - Der Erste Frühlingstag
(1955) - Wunschkonzert
(1955) - Roman einer Siebzehnjährigen
(1955) - Poslední štace
(1955) - Meine Kinder und ich
(1955) - Ihr erstes Rendezvous
(1955) - Drei Männer im Schnee
(1954) - ...und ewig bleibt die Liebe
(1954) - Die Tolle Lola
(1954) - Das Fliegende Klassenzimmer
(1954) - Drei vom Varieté
(1954) - Clivia
(1953) - Vergiß die Liebe nicht
(1953) - Einmal kehr' ich wieder... Dalmatinische Hochzeit
(1953) - Arlette erobert Paris
(1952) - Wochenend im Paradies
(1952) - Lockende Sterne
(1952) - Der Tag vor der Hochzeit
(1951) - Rausch einer Nacht
(1951) - Falschmünzer am Werk
(1950) - Der Schatten des Herrn Monitor
(1950) - Kein Engel ist so rein
(1950) - Der Fall Rabanser
(1950) - Der Fallende Stern
(1950) - Die gestörte Hochzeitsnacht
(1949) - Die Reise nach Marrakesch
(1949) - Lang ist der Weg
(1949) - Krach im Hinterhaus
(1949) - Dreimal Komödie
(1949) - Der Posaunist
(1949) - Das Gesetz der Liebe
(1949) - Begegnung mit Werther
(1949) - Der Bagnosträfling
(1948) - Das Verlorene Gesicht
(1948) - Menschen in Gottes Hand
(1948) - Frech und verliebt
(1948) - Die Zeit mit dir
(1947) - Und finden dereinst wir uns wieder
(1945) - Ein Mann wie Maximilian
(1944) - Orient-Express
(1944) - Jeho nejlepší role
(1944) - Ich brauche dich
(1944) - Der Täter ist unter uns
(1944) - Das war mein Leben
(1943) - Svěřuji ti svou ženu
(1943) - Romanze in Moll
(1943) - Gefährlicher Frühling
(1942) - 5000 marek odměny
(1942) - Geliebte Welt
(1942) - Dr. Crippen na palubě
(1942) - Andreas Schlüter
(1941) - Venus vor Gericht
(1941) - Sklepnice Anna
(1941) - ...reitet für Deutschland
(1941) - Kameraden
(1941) - Heimaterde
(1940) - Friedrich Schiller
(1940) - Die keusche Geliebte
(1940) - Das Fräulein von Barnhelm
(1939) - Wer küßt Madeleine?
(1939) - War es der im 3. Stock?
(1939) - Valčík z Oněgina
(1939) - Robert Koch, bojovník se smrtí
(1939) - Morgen werde ich verhaftet
(1939) - Kennwort Machin
(1939) - Die Hochzeitsreise
(1939) - Die unheimlichen Wünsche
(1939) - Befreite Hände
(1939) - Die Barmherzige Lüge
(1938) - Zaváté stopy
(1938) - Schwarzfahrt ins Glück
(1938) - Pour le Mérite
(1938) - Frauen für Golden Hill
(1938) - Capriccio
(1937) - Zlomená křídla
(1937) - Můj syn, pan ministr
(1937) - Fridericus
(1937) - Der zerbrochene Krug
(1937) - Daphne und der Diplomat
(1936) - Zrádce
(1935) - Das Mädchen Johanna
(1935) - Lady Windermeres Fächer
(1934) - Liebe, Tod und Teufel

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.4.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Dahlke 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Dahlke - herec

se narodil 12.4.1904
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Dahlke

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Paul Dahlke
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°08’
 
LunaLuna:
Ryby
13°59’
 
MerkurMerkur:
Býk
8°36’
 
VenušeVenuše:
Ryby
29°12’
 
MarsMars:
Býk
4°15’
 
JupiterJupiter:
Beran
10°11’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°05’
 
UranUran:
Střelec
29°55’
R
NeptunNeptun:
Rak
3°22’
 
PlutoPluto:
Blíženci
18°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°24’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
28°32’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°45’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »