Paul Faivre wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Faivre
(Henri Paul Faivre)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.3. 1886 - 11:00h
Místo:
Belfort
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Paul Faivre - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.3.1886 - 11:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.3.1886 - 10:33  (-0:27h)
FR, Belfort:
47°38' s.š., 6°52' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Faivre 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Paul Faivre
datum narození 3.3.1886
(herec, instagram)

Paul Faivre - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1967) - Senzační prázdniny
(1967) - Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
(1966) - Zahradník z Argenteuil
(1966) - Trois enfants... dans le désordre
(1966) - Srdcový král
(1966) - Grand restaurant pana Septima
(1964) - Monsieur
(1964) - Francoise aneb Život v manželství
(1963) - Du mouron pour les petits oiseaux
(1963) - Ctihodný Stanislav
(1962) - Un clair de lune a Maubeuge
(1962) - Gentleman z Epsomu
(1962) - L'Assassin est dans l'annuaire
(1961) - Tak dlouhá nepřítomnost
(1961) - Par-dessus le mur
(1961) - Les Livreurs
(1961) - Le Cave se rebiffe
(1960) - Vers l'extase
(1960) - Stará garda
(1959) - Tulák Archimedes
(1958) - Sacrée jeunesse
(1958) - Nevídáno, neslýcháno
(1958) - Le Désir mène les hommes
(1958) - Le Désert de Pigalle
(1957) - The Vintage
(1957) - Šeříková brána
(1957) - Le Septième commandement
(1957) - Pod pokličkou
(1957) - Les Louves
(1957) - The Happy Road
(1957) - L'Étrange Monsieur Steve
(1956) - Treize à table
(1956) - Trapéza
(1956) - Le Sang à la tête
(1956) - Les Possédées
(1956) - Otec, matka, moje žena a já
(1956) - Marie-Antoinette reine de France
(1956) - La Joyeuse prison
(1956) - Le Chanteur de Mexico
(1956) - Fernand cow-boy
(1956) - Les Duraton
(1956) - ...a Bůh stvořil ženu
(1955) - Velké manévry
(1955) - Chantage
(1955) - Le Dossier noir
(1955) - Les Aristocrates
(1954) - Tajemství ložnic
(1954) - Před potopou
(1954) - Poisson d'avril
(1954) - L'Oeil en coulisses
(1954) - La Neige était sale
(1954) - Mam´zelle Nitouche
(1954) - Leguignon guérisseur
(1954) - Dix-huit heures d'escale
(1954) - Les Deux font la paire
(1954) - Le Défroqué
(1954) - Červený a černý
(1954) - La Bella Otero
(1953) - Le Portrait de son pere
(1953) - Le Dernier Robin des Bois
(1953) - Capitaine Pantoufle
(1953) - Belle mentalité
(1952) - Všichni jsme vrahové
(1952) - Violetas imperiales
(1952) - Les Sept péchés capitaux
(1952) - Pan Taxi
(1952) - Monsieur Leguignon Lampiste
(1952) - Mon mari est merveilleux
(1952) - La Maison dans la dune
(1952) - Krásky noci
(1952) - La Fugue de Monsieur Perle
(1952) - Elle et moi
(1952) - C'est arrivé à Paris
(1952) - Agence matrimoniale
(1951) - Le Roi des camelots
(1951) - Milenci z mrtvého ramene
(1951) - La Maison Bonnadieu
(1951) - Ma femme est formidable
(1951) - Mademoiselle Josette ma femme
(1951) - Les joyeux pélerins
(1951) - Knock
(1951) - Jamais deux sans trois
(1951) - Chacun son tour
(1951) - La Belle image
(1951) - Adresát neznámý
(1950) - Ztracené vzpomínky
(1950) - La Souricière
(1950) - Quai de Grenelle
(1950) - Le Roi Pandore
(1950) - Justice est faite
(1949) - La Veuve et l'innocent
(1949) - Le Sorcier du ciel
(1949) - La Soif des hommes
(1949) - Les Nouveaux maîtres
(1949) - Monseigneur
(1949) - La Femme nue
(1949) - Fantômas contre Fantômas
(1949) - Le Coeur sur la main
(1949) - Au royaume des cieux
(1948) - Par la fenêtre
(1948) - L'Ombre
(1948) - Fort de la solitude
(1948) - Le Dessous des cartes
(1948) - Les Dernières vacances
(1948) - Le Bal des pompiers
(1947) - Le Silence est d'or
(1947) - Rendez-vous à Paris
(1947) - Monsieur Vincent
(1947) - Miroir
(1947) - La Maison sous la mer
(1947) - Le Bataillon du ciel
(1947) - Fantômas
(1947) - Carré de valets
(1947) - Blanc comme neige
(1947) - Amours, délices et orgues
(1946) - La Revanche de Roger la Honte
(1946) - Le Pays sans étoiles
(1946) - Pas si bête
(1946) - Martin Roumagnac
(1946) - Les Malheurs de Sophie
(1946) - Le Bateau à soupe
(1946) - Jericho
(1946) - Impasse
(1946) - Gringalet
(1946) - Le Capitan
(1946) - L'Amour autour de la maison
(1945) - Monsieur Grégoire s'évade
(1945) - Kulička
(1945) - J'ai dix-sept ans
(1945) - L'Insaisissable Frédéric
(1945) - Ils étaient cinq permissionnaires
(1945) - Farandole
(1945) - Cyrano de Bergerac
(1945) - Le Cavalier noir
(1944) - La Rabouilleuse
(1944) - Graine au vent
(1944) - Florence est folle
(1943) - Le Secret de Madame Clapain
(1943) - Monsieur des Lourdines
(1943) - Hrabě Monte Cristo
(1943) - Fou d'amour
(1943) - Domino
(1942) - Romance à trois
(1942) - Opéra-musette
(1942) - Mariage d'amour
(1942) - La Maison des sept jeunes filles
(1942) - Les Inconnus dans la maison
(1942) - La Femme que j'ai le plus aimée
(1942) - La Duchesse de Langeais
(1942) - Annette et la dame blonde
(1941) - Premier rendez-vous
(1941) - Ce n'est pas moi
(1940) - Les Musiciens du ciel
(1940) - Moulin Rouge
(1940) - Bach en correctionnelle
(1939) - Derrière la façade
(1938) - Vidocq
(1938) - Orage
(1937) - Le Porte-veine
(1937) - Messieurs les ronds de cuir
(1937) - François Premier
(1936) - La Maison d'en face
(1935) - Jim la houlette
(1934) - Minuit, place Pigalle
(1933) - Les Deux canards
(1932) - La Perle
(1932) - Cognasse

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.3.1886 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Faivre 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Faivre - herec

se narodil 3.3.1886 ve městě Belfort
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Faivre

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Paul Faivre
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
12°48’
10
 
LunaLuna:
Vodnář
15°45’
9
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°55’
10
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°34’
9
R
MarsMars:
Panna
17°06’
4
R
JupiterJupiter:
Váhy
3°22’
5
R
SaturnSaturn:
Rak
1°26’
1
st
UranUran:
Váhy
6°38’
5
R
NeptunNeptun:
Býk
23°01’
12
 
PlutoPluto:
Blíženci
1°11’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
16°39’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°43’
9
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°03’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
27°54’
12
Domy:
Blíženci
24°57’
Střelec
24°57’
2:
Rak
13°22’
8:
Kozoroh
13°22’
3:
Lev
1°44’
9:
Vodnář
1°44’
Lev
23°55’
Vodnář
23°55’
5:
Panna
25°08’
Ryby
25°08’
6:
Štír
9°51’
Býk
9°51’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
10xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
24°26’
11
Slun./Luna:
Vodnář
29°17’
10


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »