Paul Freeman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Freeman

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Barnet, Anglie
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Paul Freeman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.1.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Freeman 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Paul Freeman
datum narození 18.1.1943
(herec, instagram)

Paul Freeman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - High Strung
(2013) - Závod s časem
(2013) - Lucan
(2013) - Bible (TV seriál)
(2013) - Bad Day at the Office
(2012) - V kruhu koruny: Jindřich V.
(2012) - Hard Boiled Sweets
(2012) - A Fantastic Fear of Everything
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - Centurion
(2009) - Španělská chřipka: Zapomenutí padlí
(2009) - The Courageous Heart of Irena Sendler
(2008) - Hercule Poirot: Schůzka se smrtí
(2007) - The Whistleblowers (TV seriál)
(2007) - Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - A Girl and a Gun
(2006) - Number 13
(2006) - New Street Law (TV seriál)
(2005) - La Fiesta del chivo
(2004) - When I'm 64
(2004) - Legenda o Jiřím a drakovi
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2002) - Mrs Caldicot's Cabbage War
(2002) - Fields of Gold
(2002) - And Now... Ladies and Gentlemen
(2001) - Morlang
(2000) - The 3 Kings
(2000) - Monarch of the Glen (TV seriál)
(2000) - Drsná škola
(1999) - Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
(1999) - The Dark Room
(1999) - Ďáblova čísla
(1998) - Jenom láska
(1997) - Double Team
(1997) - Bribery and Corruption
(1996) - Squillo
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1995) - Power Rangers: Film
(1995) - Konečný tah (TV seriál)
(1995) - Husar na střeše
(1994) - Rudý orel
(1994) - Jsou z nás
(1994) - Grushko
(1993) - Zamilovaná princezna
(1992) - Železný orel 3
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Gerald nebo Geraldina?
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Matka, dcera a milenci
(1991) - Eminent Domain
(1990) - Poslední ostrov
(1990) - Perry Mason: Případ skrývané totožnosti
(1990) - A Dangerous Man: Lawrence After Arabia
(1989) - Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala
(1989) - Pursuit
(1989) - Kouzelné chvíle
(1988) - Rozdělený svět
(1988) - Prisoner of Rio
(1988) - Není Sherlock jako Holmes
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1986) - Šanghajské překvapení
(1986) - Sins (TV seriál)
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1984) - Sakharov
(1984) - Fluchtpunkt Berlin
(1983) - Si elle dit oui... je ne dis pas non
(1982) - Who Dares Wins
(1982) - Smrtící síla
(1981) - Nepřátelé státu
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1981) - Žoldáci
(1981) - Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
(1981) - Nevhodná práce pro ženu
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - Dlouhý velký pátek
(1980) - Death of a Princess
(1978) - Life of Shakespeare (TV seriál)
(1976) - Feelings
(1974) - Whose Child Am I?
(1970) - Play for Today (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.1.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Freeman 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Freeman - herec

se narodil 18.1.1943 ve městě Barnet, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Freeman

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Paul Freeman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°31’
 
LunaLuna:
Blíženci
25°36’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°10’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
12°38’
 
MarsMars:
Střelec
23°59’
 
JupiterJupiter:
Rak
19°13’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
5°55’
R
UranUran:
Blíženci
0°45’
R
NeptunNeptun:
Váhy
2°00’
R
PlutoPluto:
Lev
6°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°35’
R
Černá LunaLilith:
Rak
16°02’
 
CheirónCheirón:
Lev
28°14’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »