Paul Giamatti wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Giamatti
(Paul Edward Valentine Giamatti)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Haven, Connecticut
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Paul Giamatti - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.6.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Giamatti 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Paul Giamatti
datum narození 6.6.1967
(herec, instagram)

Paul Giamatti - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - K Blows Top
(2016) - The Phenom
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Morgan
(2016) - Billions (TV seriál)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - The New Yorker Presents (TV seriál)
(2015) - Straight Outta Compton
(2015) - San Andreas
(2015) - Malý princ
(2014) - One Cut, One Life
(2014) - River of Fundament
(2014) - Madame Bovary
(2014) - Love & Mercy
(2014) - Hoke (TV seriál)
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - 12 let v řetězech
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2013) - Turbo
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - Romeo and Juliet
(2013) - Nemocnice Parkland
(2013) - Něco jako Vánoce
(2013) - Futurologický kongres
(2012) - Skvělé kachny
(2012) - Love, Marilyn
(2012) - Rock of Ages
(2012) - O myšce a medvědovi
(2012) - John na konci zemře
(2012) - Cosmopolis
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Win Win
(2011) - Velká krize
(2011) - Pařba v Bangkoku
(2011) - Ironclad
(2011) - Den zrady
(2010) - Conan
(2010) - Barneyho ženy
(2010) - Panství Downton (TV seriál)
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - Ein russischer Sommer
(2009) - Dvojí hra
(2009) - Duše Paula Giamattiho
(2008) - Rakeťáci
(2008) - John Adams (TV seriál)
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Trumbo
(2007) - Sejmi je všechny
(2007) - Santa má bráchu
(2007) - Holka na hlídání
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Reflections of Lady in the Water
(2006) - Žena ve vodě
(2006) - Mravenčí polepšovna
(2006) - Jestřáb umírá
(2006) - Iluzionista
(2006) - The Amazing Screw-On Head
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Těžká váha
(2005) - Roboti
(2005) - The Fan and the Flower
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Bokovka
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Výplata
(2003) - Můj svět
(2003) - Chladnokrevně
(2003) - Akta Pentagon
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Velký tlustý lhář
(2002) - Prďoši
(2001) - The Making of 'Planet of the Apes'
(2001) - Storytelling
(2001) - Planeta opic
(2000) - Man on the Moon: Behind the Moonlight
(2000) - Kdyby zdi mohly mluvit 2
(2000) - Karaoke
(2000) - Agent v sukni
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1999) - Muž na Měsíci
(1999) - Cradle Will Rock
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Winchell
(1998) - Vyjednavač
(1998) - Truman Show
(1998) - Tourist Trap
(1998) - Kasaři
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - The View
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Svatba mého nejlepšího přítele
(1997) - Soukromé neřesti
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - Na vlastní pěst
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1997) - A Further Gesture
(1996) - The Daily Show
(1996) - Předtím a potom
(1996) - Breathing Room
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - Sabrina
(1995) - Mocná Afrodité
(1994) - Extra
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Úderem půlnoci
(1992) - Singles
(1990) - Láska v Seattlu
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today

Paul Giamatti - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.6.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Giamatti 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Giamatti - herec

se narodil 6.6.1967 ve městě New Haven, Connecticut, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Giamatti

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Paul Giamatti
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
15°05’
 
LunaLuna:
Býk
25°28’
 
MerkurMerkur:
Rak
8°16’
 
VenušeVenuše:
Rak
29°47’
 
MarsMars:
Váhy
15°45’
 
JupiterJupiter:
Lev
2°24’
 
SaturnSaturn:
Beran
10°32’
 
UranUran:
Panna
20°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°22’
R
PlutoPluto:
Panna
17°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°01’
R
Černá LunaLilith:
Beran
18°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »