Paul Henreid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Henreid
(Paul Georg Julius Hernreid Ritter von Wassel-Waldingau)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Trieste
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
29.3.1992 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec, režisér

Paul Henreid - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.1.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Henreid 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Paul Henreid
datum narození 10.1.1905
(herec, režisér, instagram)

Paul Henreid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Reagan
(1987) - Hammer: The Studio That Dripped Blood!
(1977) - Vymítač ďábla 2: Kacíř
(1975) - Death Among Friends
(1971) - The Failing of Raymond
(1970) - Paris 7000 (TV seriál)
(1969) - The Madwoman of Chaillot
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1965) - Operace Crossbow
(1962) - The Four Horsemen of the Apocalypse
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1959) - Hrstka statečných
(1959) - Holiday for Lovers
(1957) - Ten Thousand Bedrooms
(1956) - A Woman's Devotion
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1955) - Pirates of Tripoli
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Celebrity Playhouse (TV seriál)
(1954) - Dieses Lied bleibt bei Dir
(1954) - Deep in My Heart
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Siren of Bagdad
(1953) - Mantrap
(1952) - Thief of Damascus
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Stolen Face
(1952) - For Men Only
(1952) - Dans la vie tout s'arrange
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Pardon My French
(1950) - So Young So Bad
(1950) - Last of the Buccaneers
(1949) - Rope of Sand
(1948) - Hollow Triumph
(1947) - Song of Love
(1946) - Of Human Bondage
(1946) - Devotion
(1946) - Deception
(1945) - The Spanish Main
(1944) - The Conspirators
(1944) - In Our Time
(1944) - Between Two Worlds
(1942) - Život je cesta
(1942) - Joan of Paris
(1942) - Casablanca
(1940) - Noční vlak do Mnichova
(1940) - Kdo s koho
(1940) - An Englishman's Home
(1939) - Sbohem, pane Chips
(1937) - Victoria the Great
(1935) - ...nur ein Komödiant
(1935) - Eva
(1934) - Vysoká škola
(1933) - Morgenrot
(1933) - Baroud

Paul Henreid - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Paul Henreid - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.1.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Henreid 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Henreid - herec, režisér

se narodil 10.1.1905 ve městě Trieste
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Henreid

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Paul Henreid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°36’
 
LunaLuna:
Ryby
13°30’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°56’
R
VenušeVenuše:
Ryby
3°21’
 
MarsMars:
Váhy
28°19’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°21’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°33’
 
UranUran:
Kozoroh
1°14’
 
NeptunNeptun:
Rak
6°25’
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°57’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°48’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°46’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »