Paul Landres wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Landres
(Paul Katz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Paul Landres - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
21.8.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Landres 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Paul Landres
datum narození 21.8.1912
(režisér, instagram)

Paul Landres - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Wyatt Earp: Return to Tombstone
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1966) - Daktari (TV seriál)
(1965) - Son of a Gunfighter
(1964) - Můj přítel delfín (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - The Man Nobody Liked
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1960) - The Brothers Brannagan (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1959) - The Miracle of the Hills
(1959) - Lone Texan
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - The Veil (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Flame Barrier
(1958) - The Return of Dracula
(1958) - Man with a Camera (TV seriál)
(1958) - Man from God's Country
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Johnny Rocco
(1958) - Go, Johnny, Go!
(1958) - Frontier Gun
(1958) - Destination Nightmare
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The Vampire
(1957) - Oregon Passage
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Man Without a Gun (TV seriál)
(1957) - Last of the Badmen
(1957) - Hell Canyon Outlaws
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1957) - Code 3 (TV seriál)
(1957) - Blondie (TV seriál)
(1956) - Naked Gun
(1956) - Combat Sergeant (TV seriál)
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Soldiers of Fortune (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Brave Eagle (TV seriál)
(1954) - Waterfront (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1953) - Topper (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - The Man Behind the Badge (TV seriál)
(1953) - Eyes of the Jungle
(1952) - The Unexpected (TV seriál)
(1952) - Ramar of the Jungle (TV seriál)
(1952) - Mr. & Mrs. North (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Army Bound
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Rhythm Inn
(1951) - Navy Bound
(1951) - Boston Blackie (TV seriál)
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1950) - Hollywood Varieties
(1950) - A Modern Marriage
(1949) - Square Dance Jubilee
(1949) - Grand Canyon

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.8.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Landres 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Landres - režisér

se narodil 21.8.1912 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Landres

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Paul Landres
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°01’
 
LunaLuna:
Střelec
18°32’
 
MerkurMerkur:
Lev
29°40’
R
VenušeVenuše:
Panna
10°49’
 
MarsMars:
Panna
22°10’
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°05’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
3°30’
 
UranUran:
Vodnář
0°25’
R
NeptunNeptun:
Rak
24°47’
 
PlutoPluto:
Blíženci
29°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°44’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°39’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°16’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »