Paul Mazursky wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Mazursky
(Irwin Lawrence Mazursky)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.4. 1930 - 00:10h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Paul Mazursky - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.4.1930 - 00:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.4.1930 - 05:10  
US, New York:
40°38' s.š., 73°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Mazursky 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Mazursky
datum narození 25.4.1930
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Paul Mazursky - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Casting By
(2008) - Speechless
(2008) - Nick Nolte: No Exit
(2006) - Yippee: Cesta k židovské radosti
(2006) - Cattle Call
(2004) - Henry's Film Corner
(2003) - A Decade Under the Influence
(2003) - Bláznivá cesta
(2002) - Reel Radicals: The Sixties Revolution in Film
(2002) - New York at the Movies
(2002) - The Magic of Fellini
(2002) - Do It for Uncle Manny
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - Hidden Values: The Movies of the Fifties
(2001) - Pohřben s úsměvem
(2001) - Majestic
(1999) - Taková malá vražda
(1999) - Léto v Alabamě
(1998) - Na plovárně
(1998) - Intimate Portrait: Marsha Mason
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Proč se blázni zamilují?
(1998) - Mravenec Z
(1997) - Zbraň davového šílenství
(1997) - Touch
(1996) - Smrtící telefon
(1996) - Drsný a drsnější
(1995) - Rapsodie v Miami
(1994) - Milostná aféra
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1993) - Carlitova cesta
(1992) - Když má muž problémy
(1991) - Taková normální láska
(1989) - Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
(1989) - Nepřátelé: Příběh lásky
(1988) - Pointa
(1988) - Moon Over Parador
(1986) - Oltre New York
(1986) - Somrák z Beverly Hills
(1985) - Do noci
(1984) - Moskva na Hudsonu
(1982) - Bouře
(1981) - History of the World: Part I
(1979) - A Man, a Woman and a Bank
(1978) - Rozvedená žena
(1976) - Zrodila se hvězda
(1974) - Harry a Tonto
(1973) - Zamilovaný advokát
(1972) - The Other Side of the Wind
(1970) - Alex in Wonderland
(1967) - Deathwatch
(1962) - World's Greatest Robbery
(1960) - The Chevy Mystery Show (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1955) - Džungle před tabulí
(1953) - Strach a touha

Paul Mazursky - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.4.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Mazursky 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Mazursky - herec, scénárista, režisér

se narodil 25.4.1930 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Mazursky

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Paul Mazursky
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
4°16’
3
 
LunaLuna:
Ryby
21°42’
2
 
MerkurMerkur:
Býk
24°21’
4
 
VenušeVenuše:
Býk
23°29’
4
 
MarsMars:
Beran
0°22’
2
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°08’
5
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°52’
12
R
UranUran:
Beran
12°38’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
0°52’
8
R
PlutoPluto:
Rak
17°33’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°53’
3
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°46’
1
 
CheirónCheirón:
Býk
13°28’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
26°22’
1
Domy:
Kozoroh
13°48’
Rak
13°48’
2:
Vodnář
26°22’
8:
Lev
26°22’
3:
Beran
7°32’
9:
Váhy
7°32’
Býk
8°26’
Štír
8°26’
5:
Blíženci
1°54’
Střelec
1°54’
6:
Blíženci
22°20’
Střelec
22°20’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
9xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
11°07’
11
Slun./Luna:
Beran
12°59’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »