Paul Meurisse wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Meurisse

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.12. 1912 - 22:00h
Místo:
Dunkerk
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.1.1979 (Příčina: Astma)
Povolání:
herec, snoubenec Édith Piaf

Paul Meurisse - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
21.12.1912 - 22:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.12.1912 - 22:00  
FR, Dunkerk:
51°3' s.š., 2°22' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Meurisse 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Meurisse
datum narození 21.12.1912
(herec, snoubenec Édith Piaf, instagram)

Paul Meurisse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - Valentinova milostná výchova
(1975) - Cikán
(1974) - Podezřelí
(1973) - Les Voraces
(1971) - Hlavně v klidu!
(1970) - Koňská hlava
(1969) - Armáda stínů
(1966) - Der Kongreß amüsiert sich
(1966) - Druhý dech
(1965) - Quand passent les faisans
(1965) - Moi et les hommes de 40 ans
(1965) - Le Majordome
(1965) - La Grosse caisse
(1964) - Le Monocle rit jaune
(1963) - Povedení strejcové
(1963) - Méfiez-vous, mesdames!
(1963) - Du mouron pour les petits oiseaux
(1963) - L'Assassin connaît la musique...
(1962) - L'Oeil du monocle
(1962) - Carillons sans joie
(1961) - Les Nouveaux aristocrates
(1961) - Le Monocle noir
(1961) - Le Jeu de la vérité
(1960) - Pravda
(1960) - Francouzka a láska
(1959) - La Tête contre les murs
(1959) - Snídaně v trávě
(1959) - Simenon
(1959) - Marie-Octobre
(1959) - Guinguette
(1958) - Les Violents
(1958) - Échec au porteur
(1957) - Jusqu'au dernier
(1957) - L'Inspecteur aime la bagarre
(1955) - Fortune carrée
(1955) - Ďábelské ženy
(1955) - L'Affaire des poisons
(1954) - La Contessa di Castiglione
(1953) - Je suis un mouchard
(1952) - Sergil chez les filles
(1951) - Sérénade au bourreau
(1951) - Maria du bout du monde
(1951) - Ma femme est formidable
(1950) - Agnès de rien
(1949) - Dernière heure, édition spéciale
(1949) - L'Ange rouge
(1948) - Sergil et le dictateur
(1948) - Scandale
(1948) - Manù il contrabbandiere
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - Impasse des deux anges
(1948) - Le Dessous des cartes
(1948) - Le Colonel Durand
(1947) - Monsieur Chasse
(1947) - Inspecteur Sergil
(1947) - La Fleur de l'âge
(1947) - Bethsabée
(1946) - Macadam
(1945) - Vingt-quatre heures de perm'
(1943) - La Ferme aux loups
(1942) - Mariage d'amour
(1942) - Défense d'aimer
(1941) - Ne bougez plus
(1941) - Montmartre-sur-Seine
Paul Meurisse - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1915) Édith Piaf

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Buk

Buk

Keltský horoskop
Lidé Buku dostali do vínku celou řadu jedinečných vlastností. V zaměstnání najdeme tyto lidi velmi často na vedoucích místech, pro něž jsou přímo předurčeni – nejenže mívají odvážné životní plány, ale dokáži je většinou proměnit ve skutečnost.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.12.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Meurisse 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Meurisse - herec, snoubenec Édith Piaf

se narodil 21.12.1912 ve městě Dunkerk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Meurisse

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Paul Meurisse
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
29°42’
4
 
LunaLuna:
Býk
29°30’
9
 
MerkurMerkur:
Střelec
9°04’
4
 
VenušeVenuše:
Vodnář
10°46’
5
 
MarsMars:
Střelec
15°32’
4
 
JupiterJupiter:
Střelec
27°17’
4
 
SaturnSaturn:
Býk
28°26’
9
R
UranUran:
Vodnář
1°37’
5
 
NeptunNeptun:
Rak
25°17’
11
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°01’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°15’
8
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°19’
6
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°00’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
10°42’
8
Domy:
Panna
10°30’
Ryby
10°30’
2:
Váhy
1°58’
8:
Beran
1°58’
3:
Váhy
29°44’
9:
Beran
29°44’
Střelec
4°26’
Blíženci
4°26’
5:
Kozoroh
11°56’
Rak
11°56’
6:
Vodnář
14°21’
Lev
14°21’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
22°28’
11
Slun./Luna:
Ryby
14°36’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »