Paul Scheer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Scheer
(Paul Christian Scheer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Hyde Park, New York
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec

Paul Scheer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.1.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Scheer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Scheer
datum narození 31.1.1976
(herec, instagram)

Paul Scheer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zviřátka (TV seriál)
(2016) - Nerdland
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2016) - Army of One
(2015) - Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
(2015) - The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
(2015) - Táta je doma
(2015) - Preppy Little Teen$ (TV seriál)
(2015) - Hell & Back
(2015) - Fresh Off the Boat (TV seriál)
(2014) - Žhavá láska III.
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - Jason Nash Is Married
(2014) - The Hotwives of Orlando (TV seriál)
(2013) - @midnight
(2013) - In Bed with Joan
(2013) - The ArScheerio Paul Show
(2013) - Souboj s Antikristem
(2013) - Orenthal: The Musical
(2013) - Dítko z pekla
(2013) - Bez minulosti
(2013) - Ass Backwards
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Piraňa 3DD
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2012) - Electric City (TV seriál)
(2011) - Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2011) - Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
(2010) - Conan
(2010) - Lost Slapdown (TV seriál)
(2010) - Piraňa 3D
(2010) - J. Montgomery Scott in Africa
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2009) - Válka nevěst
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - The Smallest Co%k in Porn
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2008) - Zprávy TV Onion
(2008) - Seznamte se s Davem
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2007) - Špioni a biják
(2007) - Slice
(2007) - Můj život idiota
(2007) - Human Giant (TV seriál)
(2006) - 10 Items or Less (TV seriál)
(2006) - Škola svádění
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2004) - Blackballed: The Bobby Dukes Story
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2001) - Burly TV (TV seriál)
(1998) - Upright Citizens Brigade (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Good Morning America
(1952) - Today

Paul Scheer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.1.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Scheer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Scheer - herec

se narodil 31.1.1976 ve městě New Hyde Park, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Scheer

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Paul Scheer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
10°44’
 
LunaLuna:
Vodnář
13°29’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
24°08’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°25’
 
MarsMars:
Blíženci
15°24’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°03’
 
SaturnSaturn:
Rak
28°36’
R
UranUran:
Štír
7°05’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°25’
 
PlutoPluto:
Váhy
11°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°39’
R
Černá LunaLilith:
Beran
10°14’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »