Paul Sorvino wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Sorvino

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec

Paul Sorvino - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.4.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Sorvino 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Sorvino
datum narození 13.4.1939
(herec, instagram)

Paul Sorvino - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Bronx Bull
(2016) - Precious Mettle
(2016) - Operation Insanity
(2016) - Kidnapped in Romania
(2016) - Falling
(2016) - The Bandit Hound
(2015) - Sicilian Vampire
(2015) - No Deposit
(2015) - Hybrids
(2015) - The Devil's Carnival: Alleluia!
(2015) - Cold Deck
(2015) - Careful What You Wish For
(2014) - Iggy Azalea ft. Rita Ora - Black Widow (hudební videoklip)
(2014) - Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
(2014) - A Winter Rose
(2013) - The Cinema Couch
(2013) - 4Closed
(2013) - Last I Heard
(2013) - Immigrant
(2013) - How Sweet It Is
(2012) - Žraločí masakr v Jersey Shore
(2012) - The Trouble with Cali
(2012) - Imaginary Friend
(2012) - For the Love of Money
(2012) - Divorce Invitation
(2012) - The Devil's Carnival
(2011) - Saving America's Horses: A Nation Betrayed
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Night Club
(2011) - God Don't Make the Laws
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Switchback
(2010) - Lily of the Feast
(2009) - Střelec
(2009) - Santova dcera 2: Nejisté Vánoce
(2009) - Nejlepší vyhrává
(2009) - Divoký hřebec
(2008) - Beyond Wiseguys: Italian Americans & the Movies
(2008) - Repo: Genetická opera!
(2008) - Mogli a pezzi (TV seriál)
(2008) - Last Hour
(2008) - Carnera: The Walking Mountain
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Pozdravy z pobřeží
(2006) - Onore e il rispetto, L' (TV seriál)
(2006) - Mr. Fix It
(2005) - Bullets Over Hollywood
(2004) - The Workaday Gangster
(2004) - Getting Made: The Making of 'GoodFellas'
(2004) - Mr. 3000
(2004) - Goodnight, Joseph Parker
(2003) - Smolař
(2003) - Mambo italiano
(2003) - Mafia Doctor
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Still Standing (TV seriál)
(2002) - Ciao America
(2002) - Arnoldovy patálie
(2001) - Christmas with the Stars
(2001) - Streghe verso nord
(2001) - Rhode Island Blue
(2001) - Přesný zásah
(2001) - Plán B
(2001) - Parfém
(2001) - Flek
(2000) - Cavuto on Business
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Průhledné lži
(2000) - Podvodníci
(2000) - Otec rodiny
(2000) - Celebrity Dish (TV seriál)
(2000) - The Amati Girls
(1999) - To bývala doba mistrů
(1999) - Scriptfellas
(1999) - Harlem Aria
(1998) - The Big House (TV seriál)
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Mág Houdini
(1998) - Kontraband
(1998) - Dead Broke
(1997) - The American Film Institute Salute to Martin Scorsese
(1997) - Řeč peněz
(1997) - Protitah
(1997) - Panna nebo orel
(1997) - Joe Torre: Curveballs Along the Way
(1997) - Atentát
(1996) - Utajená svatba
(1996) - Úniková klauzule
(1996) - Soukromé očko
(1996) - Romeo a Julie
(1995) - Nixon
(1995) - The Magic of Christmas
(1995) - Cover Me
(1994) - Zrazené děti
(1994) - Podivná spravedlnost
(1994) - Parallel Lives
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Perry Mason: Případ odložených manželek
(1993) - Firma
(1992) - The Last Mile
(1991) - Rocketeer
(1991) - Noční můra
(1991) - Age Isn't Everything
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Mafiáni
(1990) - DMZ
(1990) - Dick Tracy
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - The Oldest Rookie (TV seriál)
(1987) - Almost Partners
(1986) - Very Close Quarters
(1986) - Vasectomy: A Delicate Matter
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Betrayed by Innocence
(1985) - Turk 182!
(1985) - Surviving
(1985) - Pěna zabiják
(1985) - Muž z ledu
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - With Intent to Kill
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - My Mother's Secret Life
(1983) - Off the Wall
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1982) - Ta mistrovská sezona
(1982) - Otázka cti
(1982) - Melanie
(1982) - Já, porota
(1981) - Rudí
(1981) - The Bureau
(1980) - Na lovu
(1979) - Lost and Found
(1979) - Dummy
(1978) - Pomalý tanec ve velkoměstě
(1978) - Pokrevní bratři
(1978) - Kasař Tony
(1977) - Seventh Avenue (TV seriál)
(1977) - Ach, Bože
(1976) - Vezmu si tě...za chvíli
(1976) - Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
(1975) - We'll Get By (TV seriál)
(1975) - Angel and Big Joe
(1974) - Tell Me Where It Hurts
(1974) - Shoot It Black, Shoot It Blue
(1974) - King Lear
(1974) - It Couldn't Happen to a Nicer Guy
(1974) - Gambler
(1973) - Na úrovni
(1973) - Den delfína
(1972) - Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues
(1971) - Panika v Needle Parku
(1971) - Made for Each Other
(1971) - Cry Uncle!
(1970) - Where's Poppa?

Paul Sorvino - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.4.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Sorvino 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Sorvino - herec

se narodil 13.4.1939 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Sorvino

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Paul Sorvino
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°40’
 
LunaLuna:
Vodnář
12°35’
 
MerkurMerkur:
Beran
6°08’
R
VenušeVenuše:
Ryby
15°33’
 
MarsMars:
Kozoroh
12°26’
 
JupiterJupiter:
Ryby
24°01’
 
SaturnSaturn:
Beran
21°13’
 
UranUran:
Býk
16°21’
 
NeptunNeptun:
Panna
21°09’
R
PlutoPluto:
Rak
29°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°27’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°39’
 
CheirónCheirón:
Rak
4°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »