Paul Stanley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Stanley
(Stanley Harvey Eisen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
zpěvák, kytarista, bubeník, malíř

Paul Stanley - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.1.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Stanley 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Stanley
datum narození 20.1.1952
(zpěvák, kytarista, bubeník, malíř, instagram)

Paul Stanley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Scorpions - Forever and a Day
(2015) - Scooby-Doo a skupina Kiss
(2014) - Kissáci a fotbalový rokenrol (TV seriál)
(2012) - Epic School Battle
(2011) - Akvária
(2008) - Proboha!
(2008) - Metál a Rock
(2005) - Kiss: Rock the Nation - Live
(2004) - KISS Loves You
(2004) - Kiss - Love Gun: Live At River Plate Stadium, Argentina 1999 (koncert)
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Kiss Symphony (koncert)
(2002) - Kiss: Live in Las Vegas
(2002) - Kiss: Animalize
(2001) - Kiss: Beyond the Makeup
(2000) - Kiss: The Last Kiss
(1999) - Detroit Rock City
(1998) - Kiss - Psycho Circus (hudební videoklip)
(1998) - Kiss: The Second Coming
(1997) - Kiss - Shout It Out Loud (hudební videoklip)
(1996) - Unplugged: Kiss (koncert)
(1994) - American Bandstand's Teen Idol
(1994) - KISS My A**: The Video
(1993) - Kiss: Konfidential
(1992) - Kiss - Unholy (hudební videoklip)
(1992) - Kiss - I Just Wanna (hudební videoklip)
(1992) - Kiss - Every Time I Look At You (hudební videoklip)
(1992) - Kiss - Domino (hudební videoklip)
(1991) - Kiss - God Gave Rock 'n' Roll To You II (hudební videoklip)
(1990) - Kiss - Rise To It (hudební videoklip)
(1990) - Kiss - Forever (hudební videoklip)
(1989) - Kiss - Hide Your Heart (hudební videoklip)
(1988) - Kiss - (You Make Me) Rock Hard (hudební videoklip)
(1988) - Kiss - Let's Put The X In Sex (hudební videoklip)
(1988) - The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years
(1987) - Kiss - Turn On The Night (hudební videoklip)
(1987) - Kiss - Reason To Live (hudební videoklip)
(1987) - Kiss - Crazy Crazy Nights (hudební videoklip)
(1987) - Rockstop!
(1985) - Kiss - Who Wants To Be Lonely (hudební videoklip)
(1985) - Kiss - Uh! All Night (hudební videoklip)
(1985) - Kiss - Tears Are Falling (hudební videoklip)
(1984) - Kiss - Heaven's On Fire (hudební videoklip)
(1984) - Kiss - All Hell's Breakin' Loose (hudební videoklip)
(1983) - Kiss - Lick It Up (hudební videoklip)
(1982) - Kiss - I Love It Loud (hudební videoklip)
(1981) - Kiss - A World Without Heroes (hudební videoklip)
(1980) - Kiss - Talk To Me (hudební videoklip)
(1980) - Kiss - Shandi (hudební videoklip)
(1980) - Fridays
(1979) - Kiss - Sure Know Something (hudební videoklip)
(1979) - Kiss - I Was Made For Lovin' You (hudební videoklip)
(1978) - KISS Meets the Phantom of the Park
(1976) - Kiss - Love 'Em and Leave 'Em (hudební videoklip)
(1976) - Kiss - I Want You (hudební videoklip)
(1976) - Kiss - Hard Luck Woman (hudební videoklip)
(1975) - Kiss - Rock and Roll All Nite (hudební videoklip)
(1975) - Kiss - C'mon and Love Me (hudební videoklip)
(1975) - Kiss: Hotter Than Hell Tour (koncert)
Paul Stanley - Knihy
Paul Stanley - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Stanley 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Stanley - zpěvák, kytarista, bubeník, malíř

se narodil 20.1.1952 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Stanley

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Paul Stanley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°22’
 
LunaLuna:
Štír
2°21’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°42’
 
VenušeVenuše:
Střelec
21°17’
 
MarsMars:
Štír
0°12’
 
JupiterJupiter:
Beran
8°28’
 
SaturnSaturn:
Váhy
14°57’
 
UranUran:
Rak
11°13’
R
NeptunNeptun:
Váhy
21°42’
 
PlutoPluto:
Lev
20°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°25’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°27’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
7°17’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »